Belediyelere talimat

AK Partili belediyelere, yeni tip koronavirüs sebebiyle ramazan ayında hizmetlerin aksatılmadan devam etmesi talimatı verildi.

21 Nisan 2020 Salı 10:03
Belediyelere talimat

AK Partili belediyelere, yeni tip koronavirüs sebebiyle ramazan ayında da sosyal mesafeyi koruyarak ve minimum teması sağlayarak hizmetlerini aksatmadan devam etmeleri talimatı verildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki imzalı genelgede şöyle denildi:
Ramazan ayı süresince toplu iftarlar ve davetler düzenlemeyin. İftar çadırları kurmayın. İaşe yardımlarını mümkün olduğunca Ramazan başlamadan önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya çalışın. Vefa Sosyal Destek Grupları ile koordineli olarak çalışın, ihtiyaç sahibi vatandaşlara durumlarına göre yardım ve sıcak yemek ikramı yapın.
Çat kapı iftar sofralarına yapılan sürpriz misafirlikler yerine her gün en az on vatandaşı telefon ile arayarak evlerine misafir olun. Yanlarında olduklarını hissettirin. Görüşmelerde vatandaşların ihtiyaçlarını sorun, gönüllerini alın ve evde kalmalarını hatırlatın."

Son Güncelleme: 21.04.2020 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-04-21 11:55:42

Bu ay 139. lira su parası ödeyeceğim, maske parası 120 tl ödedim. Maalesef belediyenin henüz bir hizmetini görmüş değilim. Bu yüzden su faturasında ödemiş olduğum vergiyi ben belediyeye helal etmiyorum.

Avatar
Hakkimi çaldınız 2020-04-21 15:24:00

Diplomam ve milli eğitim tarafından görevimi aldim. Fakat akp yi desteklemedigim için belediye tarafından isimden uzaklastirildim. Hakkimi helal etmiyorum