Beyoğlu mesire alanına düzenleme

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare...

22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:37
 Beyoğlu mesire alanına düzenleme


Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu TBMM’de  ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Torun, Uslu'dan yeni projeleri için de destek istedi.


Yapılan açıklamaya göre, Uğurludağ Belediye Başkanı Torun yaptığı açıklamada, "Her zaman bizlerin yanında olarak projelerimize desteklerinizi verdiniz. Sayenizde Sentetik Çim Yüzeyli Şehir Stadyumumuzun yapımına başlandı. Beyoğlu Mesire yeri düzenlemesi de önümüzdeki günlerde başlıyor. Uğurludağ ilçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beyoğlu Yayla ve Kültür Şenlikleri bu yıl 23 Ağustos'ta yapılacak sizleri de aramızda görmek isteriz. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan talep ettiğimiz yardımlar için de destek istiyoruz.” Dedi.


İlçelerde yatırım ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Salim Uslu, “Taleplere göre kamu yatırımlarımızı ilçelerimize ulaştırılmasını sağlamaya devam ediyoruz. Sentetik çim yüzeyli Şehir Stadyumu ile yapımına başlanacak Beyoğlu Mesire alanı ilçemize hayırlı olsun. Geleneksel Beyoğlu Yayla ve Kültür Şenliklerinde programıma göre aranızda olmak isterim. Acil Durum ve Afet Yönetimi Başkanlığı'ndan altyapı hasarları için talep ettiğiniz yardım için 30 Bin TL ödenek onayı da çıktı. Hayırlı olsun” dedi.




Son Güncelleme: 22.07.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165