Bilecik’ten Çorum’a ince jest

21 Nisan 2020 Salı 20:11
Bilecik’ten Çorum’a ince jest

Bilecik’in Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Semin Şahin, Çorum’un il oluşunun 96. yıldönümünü yayınladığı bir mesajla kutladı.

Başkan Şahin mesajında, kardeşliğin ve huzurun şehri olan Çorum’un il oluşunun 96’ncı yılını kutladığını belirterek, “Çorum’un ülkemizin gücüne güç katar hale gelmesinde emeği geçen başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları olmak üzere tüm büyüklerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu güzel ve özel gün vesilesiyle Çorum’a kuruluş ve kurtuluş şehri Bilecik’ten sevgilerimizi ileterek; Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemizin geçtiği bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağımıza olan inancımı belirtiyor, Çorumlu vatandaşlarımıza sağlıklı günler temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

ÇORUM BELEDİYESİ KARŞILIK VERDİ

Bilecik’ten gelen kutlama mesajına Çorum Belediyesi şu sözlerle karşılık verdi;   “Yeryüzündeki tüm Çorumlular adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tarihi günü hatırlayan, hatırlamakla da kalmayıp kutlayan ilk ve tek belediye olarak tarihe geçtiniz. 100. yıldönümünde Çormu Büyükşehir Belediyesi olarak da kutlanmayı dört gözle bekliyoruz.” şeklinde karşılık verdi.

Son Güncelleme: 21.04.2020 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165