Bir istifa gelebilir

Gazeteci Serdar Arseven'den çarpıcı Çorum AK Parti paylaşımı

24 Kasım 2018 Cumartesi 04:56
Bir istifa gelebilir

Gazeteci Sedat Arseven, Çorum AK Parti’de belediye başkan adaylığında yaşanan gelişmelere dikkat çekti.

Gazeteci Arseven, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çorum AK Parti'de belediye başkan adaylığı çekişmesinde... Acayip işler, acayip karmaşa...  İlginç Yarın bir istifa gelebilir...” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reis 2018-11-24 05:39:04

Karadağın aday olacağını yazdığınızda gazetenize kızanlar küsenler oldu fakat çok yerinde bi haberdi ki o sayede gelen tepkiler genel merkeze ulaştı.Çok bir şey istemiyoruz vizyon sahibi Çorumu daha ileriye taşıyacak birini bekliyoruz.Bakın yazıyorum sonuçta kasası dolu bir belediye devir alınmıyor gelenin işi zor teknik ve tecrübe,dirayet olarak Yakup Keleş, veya alternatif olarak Halil İbrahim Aşgın olsun ikisinden biri, bizde bizden biri oldu diyelim artık üzmeyin Çorum'u,Çorumluyu.

Avatar
Adil 2018-11-24 05:09:13

Bakalım neler olacak akp seçmeni tek kişiye oy veriyor hep bunu dile getiriyor amaaaa artık çorum teşkilatlarında kontrolü kaybetmiş durumda kendi içlerinde kendi kuyularını kazar duruma geldiler yazık ülkeyi düşünen kimse kalmadı artık uyanın herkese hak ettiği ceza verilmeli liyakata önem verilmeli liyakat liyakat liyakat ülke elden gidiyor görün artık

Avatar
Samimi 2018-11-24 07:57:58

Yakup keleş bayrağı aldığı yerden yukarı samimiyetle taşır. Doğru neyse onu yapar.insAllah karar vericiler doğru karar verir.

Avatar
hasan 2018-11-24 10:15:03

benim adayım melih gökçek

Avatar
Kenann 2018-11-24 07:04:18

Şu an ki Adayların tamamı Çorum Belediye Başkanlığı için yetersiz, işin ehli, Deneyimli, ağırlığı olan kimseye eyvAllah etmeyecek aday lazım, ( Melih Gökçek, Feyzullah Kıyıklık, Ârif Ersoy vb.) olabilir.

Avatar
ÇORUMLU AMİR 2018-11-24 07:24:21

HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIM VAR LAKİN, SÖYLENTİLER KARADAĞ'IN PLANI ADAY OLMAKTI LAKİN ŞU AN BIRAKIN ADAY OLMAYI MEVCUT KOLTUĞU KORUYABİLİRSE YATSIN KALKSIN DUA ETSİN.
BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA GELİNCE MEVCUT ADAY ADAYLAR İÇERİSİNDEN SEÇİLECEK İSE 3 İSİM VAR ( MÜRSEL TURBAY,HALİL İBRAHİM AŞGIN ve YAKUP KELEŞ )
LAKİN DIŞARDAN BİRİ ADAY GÖSTERİLECEK İSE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PROF. DR. REHA METİN ALKAN'DAN BAŞKASI OLMAMALI.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-11-24 08:53:27

haber kaynagımı sormayın hiç kimse demediki mkyk sonrası kesin aday olarak ilbaşkanını yazdılar hiç terettütsüz 94 krıteri ve çorumda malum yapı zamanının nurcuları ahicilerini hiç sevmedigi murat hoca

Avatar
Siteciler 2018-11-24 11:25:58

İnternet haber sitelerinden ona buna salya akıtan üç beş kuruşluk ahlak yoksunu.Kendi partililerinin haberlerini ODATV -SÖZCÜ -YURTGAZTESİ ve çeşitli sol gazetecilere servis yapan ihanet şebekesi .Müslüman mahallesinde Kumpasa yatıp ortadan yiyenler. Yakındır sizinde sonunuz Allahın izniyle sonunuz daha hazin olur.