Bir tepki de Uslu’ya

Çorum’da Hizmet-İş Sendikası Genel Kurulu’nun yansımaları devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı bu kez Salim Uslu'nun sözlerini eleştirdi.

26 Mayıs 2022 Perşembe 13:15
Bir tepki de Uslu’ya

Çorum’da Hizmet-İş Sendikası Genel Kurulu’nun yansımaları devam ediyor.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın partisinin geçmiş dönemdeki borçlanmalarını eleştiren konuşmasından sonra AK Parti Çorum eski Milletvekili sendikacı Salim Uslu’nun döneminde Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesine karşı çıktığına yönelik söylemlerini eleştirdi.

İşte o açıklama:

“Biz söylemiştik demekten bıktık, biz uyarmıştık dediklerimiz son dönemde oldukça çoğaldı. AK Parti artık metal yorgunu mu yoksa fosil yorgunluğu mu olduğunu her gün başkaca göstermektedir. En son Sayın Uslu’nun ‘ben şeker fabrikalarının özelleşmesine karşı çıktım’ diyerek günahtan arınmaya çalışması Katolik ritüellerini çağrıştırmaktadır. Vah ki vah ne yazık ki yazık.

Sayın Uslu’nun ifadesi; ‘Bugün ne yazık ki haklı çıktım. Şekerin fiyatını, şekere gelen zamları şuan hepimiz biliyoruz.’ Bunları söylerken bu milletten özür dileme gereksinimi bile duymamış olması ayrı bir çelişkidir. Yahu arkadaş açıldınız saçıldınız, her bir şeyi alenen yapıp karşı çıkanlara karşıda acımasızca saldırdınız. Şimdi çıkıp hatayı kabullenmeyip haklılığınızla ilgili ters cümleler kuruyorsunuz. Ha bu arada dostlarınızın sessizliği derken, günah çıkardığınız hangi Katolik papazını kastettiğinizi milletimize de anlatmanızda fayda vardır.
Bu şuna benzemektedir. Terörist Öcalan yakalanıp derdest edildiğinde anam da Türk deyip kıbleye dönmüştü. Şimdi ben demiştim derken siz nereye döneceksiniz.

Tekraren söylüyorum AK Parti’nin tüm kademeleri, yan kuruluşları ve yönetim organlarının tamamen sorumlu olduğu şehrimizi ülkemizi ilgilendiren bu stratejik satışlar bugün bizi dışa bağımlı milletimizi muhtaçlığa doğru sürüklemiştir.

Ne yazık ki; AK Parti liyakatsiz kadroları ile birlikte ülkemizi yokluğa, yasaklara, yolsuzluklara mahkum etmiştir. Şimdi iktidardan gideceğini hisseden her bir yönetici günah çıkarmaya başlamış, ‘ben yoktum, ben uyarmıştım, ben yapmadım, onlar yaptı’ demeye başlamışlardır. Yahu genel kabul olan hayatın felsefesini bile alt üst ettiniz. Batan gemiyi ilk fareler terk ederken, bu fareler kaptanlarını da indiriyor. Bu durumla ilk kez karşılaşıyoruz. O nedenle batan geminin malları ortalığa saçılmaktadır. Gel vatandaş kampanya dönemi geldi geçiyor, batan geminin malları bunlar.

AK Parti gidiyor. Giderken günah çıkaranlar. Ben yapmadım, ‘ben yoktum, ben değildim’ diyenler her geçen gün artmakta, bu sizlere yakın zamanda ülkemizde olanlarla benzerlik içermiyor mu? Yakında bunlar ben hiç AK Partili olmadım ki demeye başlarlarsa hiç şaşırmayın.

Az kaldı. Az Liyakatle eşitlenen, adaletle özgürleşen, üreterek kazanan, güvenle yaşayan, sevgiyle güçlenen Türkiye sözümüzdür.”

Son Güncelleme: 26.05.2022 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2022-05-26 17:04:12

Siz devleti almayı anca rüyanızda görürsünüz. Sadece RTE düşmanlığınızdan dolayı iktidarın değişmesini istiyorsunuz. Milletin yarasına zerre merhem olamazsınız. Şu krizde bile iktidar olamazsanız siyaset yapmayın. Önünüzü ilikleyin RTE ye saygı duyun.

Avatar
Çorumlu 2022-05-27 00:22:53

Adalet liyakat canını bu millet için veren şehitlerin yakınlarına küfür eden iyi partili lütvü, devlet katil değil seri katil diyen ortağınız canan, birlikte düzenlediğiniz mitingde her yer direniş her yer kandil diyen katil sürüleri ile mi gelecek. genel başkanı olacak kadının syn cumhurbaşkanımızı netanyahu denen katile benzettiği gibi ne alaka salim uslunun açıklamasını öcalanın yakalandığındaki açıklamaya benzetiyor. Bunlar hepsi aynı kafadalar. bu millet akıllıdır diyorsunuz ya AZ KALDI BOY ÖLÇÜNÜZÜ ALMANIZA. hele biraz daha aç tavuk gibi buğday anbarından naklen yaıyna devam ediniz

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-05-27 11:10:35

BEBİŞİM NİYE YORUMLARI OKUMUYOR KENDİNE KÜFRETTİRİYORSUN.MERAL ABLANIN KİM OLDUĞUNU HERKES ANLADI SEN NİYE ANLAMIYORSUN...

Avatar
çorumlu 2022-05-26 14:44:06

bi git ya. şimdi ak partide olanlar, yarın size geleceğiz derlerse almayacağız dede duruş görelim paşam ? desene haydi ???

Avatar
Muharrem 2022-05-26 16:30:17

Gayrimenkul zengini sendikacılar kategorisinde İlk sıralarda ..

Avatar
Külhan beyi 2022-05-26 19:24:35

Özsaçmacı hiç saşmamış gene özüne dönmüş soyadının gereğini yaparak saçmalamaya devam etmiş. Tamda Salim uslu eleştirisine katılayım diyordumki terbiyesizce kendi seviyesinde bir laf ederek fosillikten bahsetmiş oysa esas fosil olan kendi şamanist zihniyeti

Avatar
Batandaş 2022-05-27 12:11:28

Ulan daha Çorumluya uçağı havada gren diyen bu sözde Çorumlu vekili savunuyorsunuz..Ülke bitmiş peynir 73 lira olmuş ekonomiden rahatsız olmayanlar hayret size demek ki ya yalaksınız yada hırsızsınız

Avatar
Batandaş 2022-05-27 12:16:06

Arkadaş PKK liderinin mektubunu kim okutturdu TRT'den daha ne hikaye anlatıyorsnuz? Yeter artık millettele dalga geçen iktidar yandaşları Öcalan'dan medet umanın ALLAH belasını versin gitsin onlar önce şehitlerimizin yakınlarından af dilesin gerçekten samimiyseler burada hikaye anlatan yorumclar bırakın artık belliki