‘Bira Festivali gençlere kötülük’

Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Mustafa Sir, Antalya da 23-24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek...

23 Eylül 2013 Pazartesi 15:18
 ‘Bira Festivali gençlere kötülük’

Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Mustafa Sir, Antalya da 23-24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Oktoberfest organizasyonu ve benzeri etkinliklerin dini ve kültürel değerlerimize aykırı olduğunu, bira tüketmeye dayalı böyle bir organizasyonun kültür erezyonudan başka bir işe yaramayacağını söyledi.

Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Sir, her sene Antalya’da önemli bir günü yahut kültürel değeri kutluyormuş gibi kutlanan ve özü bira tüketme festivali olan böyle bir festivalin gençlere kötü örnek olmaktan ileri gitmediğini ve örf ve adetlerimize tamamen aykırı olduğunu dile getirdi.

İNSANIMIZA VE GENÇLERİMİZE YAPILAN BÜYÜK BİR KÖTÜLÜKTÜR

Sır, şöyle dedi; “ İçinde bulunduğumuz dönemde dünyanın birçok yerinde ve ülkemizde alkol, sigara ve uyuşturucu ile mücadele için uluslararası alanda işbirliği yapılıyor iken, gençlerin, çocukların bunları televizyon ekranlarında görüp özenmemesi adına televizyon ekranlarında bu maddeler gölgeleniyorken, Antalya’nın göbeğinde boy boy afişler bastırılmak suretiyle gençlerimizi ve insanımızı ana teması ALKOL olan bir festivale çekmek insanımıza yapılmış büyük bir kötülük ve Müslüman Türk milletine ve dini değerlerimize  karşı yapılan büyük bir saygısızlıktır.

Günümüzde bu milletin inancına ve kültürel değerlerine aykırı olarak yapılan her şeyin desteklendiğini ve tasvip edildiğini, çağın gereği gibi empoze edildiğini üzülerek görmekteyiz. Bu milletin inancına göre “içki tüm kötülüklerin anasıdır” . Kötülüklerin ortaya çıkmasına vesile olan her nevi içkinin özendirilmesi ve gençlerimizin bu tuzağa düşmesi saadet partisi gençlik kolları olarak bizleri derinden yaralamaktadır. Bu sebeple Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Kolları olarak şerre hizmet eden ve bu milletin kültürüne ve inancına aykırı olan her türlü faaliyetin ve organizasyonun karşısında durmaya,  hayırlı olanı, hak olanı, iyi ve güzel olanı  her  zaman ve her zeminde tavsiye etmeye devam edeceğiz.”





Son Güncelleme: 23.09.2013 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.