Birlik mesajı verdiler

AK Parti'nin yerel temsilcileri yerel seçim için birlik mesajı verdi.

29 Kasım 2018 Perşembe 18:46
Birlik mesajı verdiler

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Karadağ, teşkilatın seçim hazırlıkları hakkında özet bilgiler verdikten sonra, gerek başkan adayları gerekse il belediye başkanları ile birlikte partilerinin rekor oyla seçimden z çıkması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, da aday adayı olduğunda yüklendiği sorumluluğun çok da farkında olmadığını, ancak vebali büyük bir görevi üstlendiklerini iyi bildiğini ifade etti. Konuşmasında şehrin en ücra köşesinden merkezine kadar yaşayan herkesin derdinden sorumlu olduğunun altını çizen Aşgın, kendisini tanıyan tanımayanlardan destek ve dua istedi. Aşgın, AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın koordinesinde seçime çalışacaklarını belirterek hem Karadağ hem de 31 Mart’a kadar Belediye Başkanlığı görevini yürütecek olan Gül’den hep ve tam destek göreceğine yürekten inandığını kaydetti. Aşgın, konuşmasının büyük bölümünde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise, yakından tanıdığı ve sevdiği Halil İbrahim Aşgın’ın başarısı için her daim yanında olacaklarını belirterek, “31 Mart seçimlerinde AK Parti Belediyeciliğinin devamı için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz.” dedi.

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, başkan yardımıcalrı ve meclis üyeleri hazır bulundu.

Son Güncelleme: 29.11.2018 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-11-29 20:50:04

Bu defa ben yokum.

Avatar
Mertçe 2018-11-29 20:02:27

Zeki Bey hani " geçici başkan" değildiniz. Siz o koltuğa kendi becerilerinizden dolayı gelmediniz o yüzden gitmeniz kolay oldu.

Avatar
İskilipden 2018-11-29 19:17:42

Çorum Büyükşehir edası ile ilimize ve ilçemize sarılmalıdır.
İnşAllah hayırlı olur başkanımız.
ŞİMDİ SORU VAR. ÖRNEĞİN İLÇEMIZ YÖNÜNDEN;
İSKİLİP İÇİN NE YAPILMA DÜŞÜRCELERİ VAR SAYIN VEKİLLERİMİZİN HA BU İKTİDAR TEĞİL MUHALAFET MİLLETVEKİLİMİZ İÇİNDE GEÇERLİ ANKARA'YA YAKIN KARADENIZE HAKEZA YAKIN KİZİLİRMAK YANIBAŞIMIZDA TRANSİT YOL GÜZENGAHĞNDA BİR YERLEŞIM YERI DÜNYANIN MERKEZİ.
İLÇEMİZ ERİYOR ERİYOR ERİYOR ERİYOR ERİYOR
DOKTOR EKSİĞİ VAR.
YOL SORUNUMUZ VAR.
ULÇEYI ZİYARETLERDE CAFCAFLI KARŞIYA KALAN TAMAMDA ARTIK BİR ŞEYLER OEĞER VERİLDİĞİNİ İNSANIN HİSSETMESİ GEREK DİYE CANI GÖNÜLDEN DÜŞÜNÜYORUM.
YATIRIM İŞ İMKANI BİRŞEYLER YAPILMALI

Misafir Avatar
bir bilen 2018-11-30 10:35:40 @İskilipden

hay senin İskilip'ine yaa

Beğenmedim! (0)
Avatar
İsimler 2018-11-30 08:27:49

İnanın artık Zeki ve Halil İbrahim isimlerine karşı bir antipati oluştu memlekette. Bu yüzden bu başkan adayına da aynı antipati ile bakıyorum. Bu isimleri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor bence

Avatar
Kararlı 2018-11-30 12:50:09

Allah tüm ikiyüzlülerin en kısa zamanda belasını versin bu Cuma saatinde inşAllah.

Avatar
Iskilipli 2018-11-30 00:25:18

Yav iskilipli arkadaş bu senin derdin nedir. Arkadaş vekilin belediye başkanın il ilçe başkanın yokmu senin.iki de bir iskilipde iskilip bilmeyen iskilip il sanar. Gerçekten bu arkadaşa kulak verecek biri yok mu. Gecinden versin Gözü açık gidecek.Allah razı için biri duysun bu arkadaşı yazıktır günahtır

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-11-29 21:03:49

habercim 19 artık yorum yok sizin dediginiz olmadı ya 30 ocak dan sonra yaptıgım yorumlar bitmiştir
beceriksizlik sadece esnaflar için degilmiş

Avatar
bir bilen 2018-11-30 10:38:36

biraz birlik biraz yüzsüzlük, arsızlık..siyaset böyle yapılır oldu!