Birlikte açıklama yapacaklar

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, birlikte basın açıklaması yapacak.

01 Şubat 2020 Cumartesi 14:58
Birlikte açıklama yapacaklar

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, birlikte basın açıklaması yapacak.

Partiden yapılan duyuruya göre,, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yerel ve yaygın basının temsilcileri ile yarın (Pazar) saat 10.30’da Havuzbaşı Kafe-Restoran’da buluşacak. Milletvekili Ceylan’ın da katılacağı toplantıda yerel gündeme dair son gelişmelerle ilgili istişare ve bilgilendirme yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2020-02-01 20:55:44

Kifayetsiz muhterisler açıklasınlar bakalım milleti aptal zannediyorlar.

Avatar
Doğrubilgi 2020-02-01 22:37:59

neden belediyenin işlettiği millet bahçesinde değil de özel bir işletmenin sahip olduğu yerde basın açıklaması yapıyorlar..havuzbaşı kafede akşamları saçma sapana canlı müzik yapılldığını biliyorlar mı mesela...ASC nin yatacak yeri yok da hayırlısı bakalım

Avatar
İskilipli 2020-02-02 08:28:36

İskilih Bayat yolu göçük bekliyor. 1 yılı GEÇTİ SES YOOOOK. Kuran kursu dışı bitti içi ?. Açılmalı artık. M Y O inşaatı bekliyor. Yurtkur ilcemize yurt yapmalı. Sakarya İlköğretim okulu atıl vaziyette. Oevlet hastanesi eski binası atol vaziyette. Sahip çıkılmalı. Tabeki son olarak İstanbul yoluna bağlantı TOSYA İSKİLİP DUBLE YOLU AÇIKLAMAOA BAHSEDİLMESİ DİLEĞİ İLE.

Avatar
Çorumlu 2020-02-02 13:57:30

Peki ya yeni bina nasıl olacak yazık çürüyor
Verilen sözler ne zaman yerine gelecek

Avatar
Ocagimizin başında 2020-02-02 11:43:48

Ocağimizin başında açıklama yapmanıza gerek bizim ocak vergilerden enflasyondan battı.Ocağimiza ateş düştü.