Birlikteliğimizi kuvvetlendireceğiz

AK Parti Belediye Başkan Adayı  Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti.

07 Ocak 2019 Pazartesi 18:38
Birlikteliğimizi kuvvetlendireceğiz

AK Parti Belediye Başkan Adayı  Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı Nurettin Aksoy Dede ve yönetiminin misafiri olan Aşgın, “Biz Çorum’u birleştirmeye değil, var olan birlikteliğimizi daha da güçlendirmeye geldik.” Dedi.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’un et ve tırnak gibi birleştiğini, bunun üzerine yapılacak en güzel şeyin kardeşlik fidanlarını sulayıp, ulu çınarlar yetiştirmek olduğunun altını çizen Halil İbrahim Aşgın, ziyaretle ilgili paylaşımında, Hacı Bektaş Vakfı Anadolu Kültür Derneği Başkanı Nurettin Aksoy Dede’ye , “Bizi kucaklayıp, gülen yüzü ve dost sözüyle ağırlayan değerli büyüğümüz Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı kıymetli ağabeyim Nurettin Aksoy Dede’ye ve bu bereket kapısına gönül veren herkese sonsuz teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyorum.” sözleriyle teşekkür etti.

Aşgın, ziyaretiyle ilgili olarak şunları paylaştı; “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret ederek, gönül ehlinin hanesinde hürmet gördük, hatır verdik. Hürmet edenin hatırı her daim başımız üstünde olacaktır.

Biz birleştirmeye gelmedik, zaten var olan birlikteliğimizi kuvvetlendirmeye, gönül kapılarımızı sonuna kadar açık tutmaya geldik. Bu memlekette gönül birlikteliğine harç dökmek, kardeşlik fidanlarını sulayıp, ulu çınarlar yetiştirmek bizlere ecdadımızın emanet ettiği kutlu bir mirastır.

Bu mirasın peşinde koşanlarla el tuttuk, gönüllerimizi bir eyledik Pir eyledik. Hacı Bektaş Veli Hazretleri’nin yolu yolumuz, nasihatleri kardeşlik yolumuzu nurlandıran güneşimiz olacak. Bizi kucaklayıp, gülen yüzü ve dost sözüyle ağırlayan değerli büyüğümüz Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı kıymetli ağabeyim Nurettin Aksoy Dede’ye ve bu bereket kapısına gönül veren herkese sonsuz teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Son Güncelleme: 07.01.2019 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biz kardeşiz 2019-01-07 19:14:57

CHP'nin adayı Özgür Kılıç, "Çorum'u birleştiriyoruz." diyor. AK Parti'nin Adayı Halil İbrahim Aşgın, "Biz birleştirmeye değil, zaten var olan birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi kuvvetlendirmeye geldik." diyor. Sayın Özgür Kılıç'a göre Çorum birleşmemiş mi acaba? Halbuki Çorum 80'de yaşadığı acıyı, kardeşliğine katık yaptı ve etle tırnak gibi kenetlendi çok şükür. Siyaset yapacağım derken, Çorum'da ayrılıklar var gibi söz etmemeliyiz bence. Sayın Aşgın'ı bu yaklaşımından dolayı kutluyorum.

Avatar
Alevi genç 2019-01-07 19:26:13

Ben alevi bir genç olarak, CHP Adayının bu sözünden rahatsızlık duydum. Çorumu birleştiriyoruz derken kafasının arkasında hala ayrılık sinyalleri var gibi. Oyum CHPye ama doğruya doğru, AKPnin adayı doğru söz etmiş, lütfen Çorumu düşünen böyle konuşsun.

Avatar
Mustafa Sungur 2019-01-08 00:40:55

Geçmişi birebir yaşamadım ancak bildiğim bişey var ki biz cahil kalırsak gözümüzün yaşına bakmazlar. Alevisiyle sünnisiyle biz birlikte çorumuz biriz diyen kardeşlerime selam olsun

banner165