Biz her zaman seçime hazırız

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, erken seçim kararının kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

18 Nisan 2018 Çarşamba 20:53
Biz her zaman seçime hazırız

MUSTAFA DEMİRER

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suledere, 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimlerin kendileri için sürpriz olmadığını belirterek, “Biz her zaman seçime hazırız.” dedi.

Erken seçim kararının açıklanmasının ardından habercim19'a açıklama yapan CHP İl Başkanı Ali Rıza Suledere, “Örgütün alt kademelerinden geldim. Bu seçimin altıncı ayla dokuzuncu ay arasında yapılabileceğini kestiriyorduk. İl başkanlığı seçimimin olduğu 7 Ocak’tan itibaren seçime hazır olduğumuzu söylemiştim. Koltuk ittifakı yapanlar baskın seçim diye nitelendiriyorlar. Korkmasalar OHAL’le seçime gitmezlerdi. Biz bu seçime hazırız. Türkiye CHP iktidarında buluşacak. Seçimlerin Türkiye ve yaşadığımız şehir Çorum’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2018 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet yurdakal 2018-04-22 15:42:33

Herkes biliyor yenilgiye doymadığınızı