Boğazkale MHP’den genel merkez çıkarması

MHP Boğazkale İlçe Başkanlığı MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

22 Kasım 2018 Perşembe 21:49
Boğazkale MHP’den genel merkez çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazkale İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Ali Oran ve Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Ocaklı, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Sadık Aşık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri genel merkezi ziyaret ettiler.

Boğazkale heyeti, Mesut Ocaklı'nın belediye başkan aday adaylık başvurusu ve gündeme dair istişare için MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ve divan kurulunu ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Oran yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Kutlu dergahımız olan genel merkezimize ziyaret gerçekleştirdik. Genel başkanımıza 2019 mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimi için yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verip, elini öpüp hayır dualarını aldık. Boğazkalemize selamlarını ileten liderimiz yaptığımız çalışmaların ve emeklerimizin boşa cıkmaması temennisinde bulundu.” dedi.

Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP genel merkezine başvuruda bulunan Mesut Ocaklı da, “Bugün genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'i makamında ziyaret ederek istişarede bulunduk. Hayır duası ve başarı temennisinde bulunan genel başkanımız bizleri ilçemize uğurlarken, tüm Boğazkale halkına da selamlarını gönderdi. Ülkücü hareket ve mensupları var oldukça bu milletin geleceği emin ellerdedir. Tüm aday ve aday adayı olan milliyetçi hareketin mensuplarına ve dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.11.2018 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.