Bolu ÇORDER Ali Sülük’ü destekledi

Bolu Çorumlular Derneği yerel seçimlerde MHP'nin adayı Ali Sülük'ü desteklediklerini açıkladı.

04 Nisan 2019 Perşembe 12:55
Bolu ÇORDER Ali Sülük’ü destekledi

Bolu Çorumlular Derneği Başkanı Hakkı Dişli, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakını oluşturan partilerden MHP'nin adayı Ali Sülük'ü desteklediklerini açıkladı.

Dişli yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Sayın Çatma ve AK Parti İskilip Teşkilatı derneğimizin İskilip için yaptığı çalışmaları görmezden gelmiş, İskilipliler’in yönetimindeki en güçlü STK olan Bolu ÇORDER'in Tosya yolunun tamamlanmasına ilişkin çabalarına el birliğiyle destek vermelerini beklerken, aksine öğretmenevindeki bir toplantıda dernek yöneticilerimiz rencide edilmiştir. İskilip Belediye Başkanı’nın sivil toplum kuruluşlarına yaklaşımları ve verdikleri önem ele alındığında MHP adayı Sayın Ali Sülük'ün Bolu'ya kadar gelerek derneğimizi ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Bizlerde Bolu Çorumlular Derneği olarak, STK'larla iletişimi koparmayacağına inandığımız Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük'ün yanında yer almayı görev bildik.”

Son Güncelleme: 04.04.2019 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.