Bostancı'dan Kılıçdaroğlu’na: ‘Yöntemi kendilerine zarar veriyor’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarına bir tepki de AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Bostancı'dan geldi.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 16:03
Bostancı'dan Kılıçdaroğlu’na: ‘Yöntemi kendilerine zarar veriyor’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam iki ayrı sivil toplum kuruluşu üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik iddialarına tepkiler devam ediyor.

Tartışmalara AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Bostancı da katıldı.

Bostancı, isim vermeden konuya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Muhalefet için demokratik mücadelenin açık, bilgiye dayalı dili yerine propaganda tekniklerini koyanlar rakiplerinden önce kendilerine ve sisteme zarar verirler. Mesele kazanmaktan önce, hangi şartlarda ve kim olarak bu sonucun elde edildiğidir. Yöntem, kimliği tayin eder.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 25.05.2022 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitimci 2022-05-25 17:46:04

Kılıçdaroğlu nun uyarıdan anlayacak kapasitesi var mı ki eline verileni düzgün okuyabilirse okuyor. Yoksa bu başarısızlıkla akparti hala iktidarda olur mu

Avatar
Masum hocam 2022-05-26 11:16:42

Ah be hocam. Senin gibi iyi insanlar savunuyorya , uzuluyorum sana. Bi kac seneye bunlar kacar gider , butun sucu da sizler gibi masum insanlara atarlar.

Avatar
Prompter 2022-05-25 20:08:00

Promterden okusa oy verirsin yani..