Bostancı'ya yeni görev

AK Parti yeni strateji ekibi kurdu. Ekipte hemşehrimiz Naci Bostancı da yer aldı.

17 Kasım 2021 Çarşamba 01:00
Bostancı'ya yeni görev

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un başkanlığında kurulan yeni strateji ekibi sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek, seçim stratejileri izleyecek ve muhalefetin yalanlarıyla mücadele edecek. Ekipte Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Mahir Ünal ve hemşehrimiz Naci Bostancı yer alıyor.

Karalama, yalan ve algı üzerinden siyasi rota izleyen Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) başını çektiği muhalefetin oyunlarını bozmak için AK Parti harekete geçti. "Yalan operasyonlarına karşı hakikat operasyonu yapacağız" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti bünyesinde yeni bir strateji ekibi kuruldu.
Özel ekibin başında AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Ekipte ayrıca genel başkan yardımcıları Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, grup başkanlığı görevinden ayrılan Naci Bostancı ve grup başkanvekili Mahir Ünal yer alıyor.

İLK TOPLANTI YAPILDI

İlk toplantısını geçtiğimiz günlerde yapan strateji ekibinin yerelde de alt birimler oluşturacağı öğrenildi. Böylelikle strateji ekibi tarafından belirlenen parti politikaları taşrada da bu birimler eliyle uygulamaya konulacak. Ekip, muhalefetin 'yalan siyasetiyle' vatandaş nezdinde oluşturmaya çalıştığı negatif algıyı yok edecek çalışmaları yürütecek. Ayrıca tezkere, şehit yakınına küfretme, Türkiye'yi büyükelçilere şikayet gibi toplumda büyük tepki toplayan olaylara karşı partinin atacağı adımlara ilişkin politikaları belirleyecek.

SAHA ANALİZİ

Erdoğan'ın, "Sahada olalım" talimatının ardından saha çalışmasını hızlandıran milletvekilleri ve teşkilat, vatandaşlardan gelen talepleri raporlaştırarak parti yönetimine sunmuştu. Strateji ekibi sahadan gelen raporları analiz edecek. Bu çalışma doğrultusunda da yol haritası çıkarılacak.

SEÇİM STRATEJİSİ

Ekibin bir diğer gündemi ise yaklaşan seçimler olacak. 2023 yılı yaklaştıkça strateji ekibi de seçime dönük çalışmaları belirleyecek. Ekibin üzerinde yoğunlaşacağı alanlar seçim kampanyaları ve kampanya sürecinde verilecek mesajlar, özel çalışma yapılması gereken alanlar, hayata geçirilen dev projeler, vaatler olacak.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

Son Güncelleme: 17.11.2021 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-11-17 15:01:23

Haberden alıntı "muhalefetin yalanlarıyla mücadele edecek". Hangisi yalan acaba? Dolar 10,5 lira, işsizlik patlamış ama TÜİK'e göre enflasyon yüzde 19, işsizlik azalıyor, ekonomi yüzde 21 büyümüş. Sahadaki gerçeği halk görüyor da hissediyor da ve bu gerçeklere yalan demeye devam ederseniz oylarınız daha da düşer.

Avatar
Okur Yazar 2021-11-17 15:48:16

İktidar 15 Temmuz sonrası kurduğu ittifak ve düzeni sürdürmeye mahkûm olduğu düşüncesiyle gelecek ufkunu kaybetme pahasına çaresizce patinaj yapıyor. Radikal ve yapısal kararlar almalı ve mevcut ittifak, sistem ve siyasetten feragat etmeli...

Avatar
Eyt li 2021-11-17 20:38:37

Eyt çözüm bekliyoruz

Avatar
İskilipden 2021-11-17 22:18:22

ne faydası oldukjr