Bostancı’dan Kanal İstanbul açıklaması

AK Parti Grup Başkavekili hemşehrimiz Naci Bostancı, Kanal İstanbul için referandumu düşünmediklerini belirtti.

28 Aralık 2019 Cumartesi 23:50
Bostancı’dan Kanal İstanbul açıklaması

AK Parti Grup Başkavekili hemşehrimiz Naci Bostancı, Kanal İstanbul için referandumu düşünmediklerini belirtti.

Bostancı'nın DHA kaynaklı açıklamaları şu şekilde; "Öyle bir gündemimiz yok. 'Büyük projeleri halka soralım' diye bir eylem olmaz. Başka bir mecra söz konusu olur. Yapacağımız önemli işler için halka gidersiniz; ama bunun da maliyetleri vardır. Bizim sistem yapımız bu şekilde değil. Hükümetler yapar, hesabını da halka verir. İstanbul halkının da endişeli olduğu kanaatinde değilim. Dedikodu ve söylentiler tarihin her döneminde çok çeşitli biçimlerde kullanılmıştır. Buna ilişkin literatürde çok iyi çalışmalar da var. Kanal İstanbul meselesini böyle dedikodu ve söylentiye yaslamak yerine gerçekçi bir şekilde tartışmanın muhalefetin de itirazlarını bu şekilde dile getirmesinin kendilerine de Türkiye’ye de faydalı olacağı kanaatindeyim. O raporlar dedikodu ve söylentiye girer."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2019-12-29 17:41:07

Şehir hastenelerine hasta garantisi , 3. Köprü den geçme garantisi verdiniz .havaalanında dönen dolaplar ( yer teslimi , - düşük kot rezaleti) Atatürk havaalanı işletmecisine verilen tazminat ( 2.6 katrilyon) ..... vs. Vs. Toplam iş bilmemek ve yandaş Müteahit işlerinden dolayı Heryıl 15 katrilyon ödeyeceğiz . Referandumun maliyeti yüzde biri bile etmez . Hesap bilmiyorsunuz. Ben kanal İstanbul için para boşa para ödemeyeceğim .

Avatar
Seyfullah 2019-12-29 17:42:50

Kanal İstanbul un gerekli olmadığına , Zarar olduğuna tüm Ak parti inanıyor . Ama söyleyecek yürek YOK .

Avatar
Arda 2019-12-29 21:41:31

Kanal İstanbul acil iş değil . ABD istedi diye kanal yapılmaz. İstanbul da , Türkiye de kime sorsan bu projenin önceliği ilk 100 bile değildir.

Avatar
Osman 2019-12-30 08:26:24

Tosya Çorum yolu başlayacak mı? Hemşehrimizden bilği istiyoruz. Devletimiz için büyük değil ol dedin mi olur da diyecek?????

Avatar
Yasemin 2019-12-30 15:39:57

Kanal İstanbul uchphdpkk sisiabd almanyahele helefransa hiç istemez içimizdeki fetoculer vatnhainleridehic istemez diğer yatırımlarda olduğu gibi Marmaray İstanbul havaalanı ml köprülerde olduğu gibi ALLAH düşmana fırsat vermesin Amin brazda dış Devletleri yatırımlarına karşı çıkın yaptıkları yenilikleri engelleyin ne o korkuyormusunuz haklı korkmaz hayırlı günler olsun cümleye Amin

banner165