Bostancı’nın canlı yayın yorumu

AK Parti Grup Başkanı Ankara Milletvekili hemşehrimiz Naci Bostancı, dün akşam gerçekleşen Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını değerlendirdi.

17 Haziran 2019 Pazartesi 00:53
Bostancı’nın canlı yayın yorumu

AK Parti Grup Başkanı Ankara Milletvekili hemşehrimiz Naci Bostancı, dün akşam İstanbul Belediye Başkan Adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleşen canlı yayını yorumladı.

Bostancı, “İsmail Küçükkaya'yı tebrik ediyorum. Zor bir görevi başarıyla gerçekleştirdi. Programda Sn. Yıldırım sükuneti, ikna ediciliği, konulara hakimiyeti ile daha iyiydi. Sn. İmamoğlu'nun sorunu "anlayışlı, sevgi dolu" görüntünün yanında "otoriter ve öfkeli" imajını göstermesiydi. Programın medeni bir çerçevede yürümesi, sahadaki etkin eleştirel dile rağmen saygı sınırının aşılmaması, 2 adayın yan yana gelmesi, tartışması ve sonucu sempati ile bağlamaları önemliydi. Seçmen üzerindeki etkisi bir ölçüde daha Sn. Yıldırım'ın lehine olur.” Dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2019 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165