Bozkurt destek istedi

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

17 Mart 2015 Salı 14:00
 Bozkurt destek istedi


BOZKURT’TAN REKTÖR ALKAN’A ZİYARET


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. 

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, Hitit Üniversitesi’nin son yıllarda büyük bir ivme kazandığını belirterek, bunun gurur verici olduğunu söyledi.

Üniversitelerin şehirlerin lokomotifi olduğunu dile getiren Bozkurt, özverili çalışmalarından dolayı Rektör Alkan ve ekibine teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bozkurt’a çalışmalarında başarılar diledi.


ORHAN BOZKURT, AK PARTİ’YE DESTEK İSTEDİ


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, seçim çalışmaları kapsamında Aşdavul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

AK Parti milletvekili aday adayı Bozkurt, ziyarette 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerinde partisi için vatandaşlardan destek istedi.

10 Ağustos’la birlikte yeni Türkiye’nin kapılarının aralandığını dile getiren Bozkurt, yeni Türkiye’nin inşasında ise yeni bir Anayasa’ya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Mevcut Anayasa’nın Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermediğini dile getiren Bozkurt, “Bu anayasa Türkiye’ye dar geliyor ve ayağında bir pranga oluşturuyor. Türkiye’nin ayağındaki prangalardan kurtulması için yeni bir Anayasa şart. Bunun içinde 400 milletvekili ile AK Parti parlamentoda yerini almalı. AK parti’ye millet gerekli yetkiyi verdiğinde AK Parti’de yeni Anayasa konusunda gerekeni yapacaktır” dedi.



İHA

Son Güncelleme: 17.03.2015 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.