Bozkurt, Karahacipliler’den destek istedi

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Orhan Bozkurt, seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy...

22 Mart 2015 Pazar 15:58
 Bozkurt, Karahacipliler’den destek istedi


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Orhan Bozkurt, seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy Karahacipliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin önemine değinerek şimdiden seçimin vatana, millete hayırlı olmasını diledi.

Seçimin huzur içerisinde geçmesini temenni ederek Bozkurt, "7 Haziran'da halkımız bize yetkiyi verirse halkın içinden gelen birisi olarak ve aynı zamanda Çorum'da yatırımcı olmamız hasebiyle Çorum'un sorunlarının çözümü için çaba göstereceğiz" dedi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin 400 milletvekili alabilmesi için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Orhan Bozkurt, Türkiye ve Çorum'da istikrarın süreceğini dile getirdi.

Bozkurt, Ortaköy Karahacipliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini'nin şahsına gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan dolayı da dernek yetkililerine teşekkür etti.




İHA

Son Güncelleme: 22.03.2015 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165