Bu da ittifak bıyığı

Bıyıklarının ortasını kesip, kenarlarını bırakarak ‘Cumhur İttifakı bıyığı’ olarak notere tasdik ettirdi.

02 Ocak 2019 Çarşamba 15:54
Bu da ittifak bıyığı

Bıyıklarının ortasını kesip, kenarlarını bırakan AK Parti'den Osmancık Belediye Başkan aday adayı Muhitdin Geçgin, ‘Cumhur İttifakı bıyığı’ olarak notere tasdik ettirdi.

AK Parti’nin Ankara aday tanıtım programına katılan Çorum’un Osmancık ilçesi Belediye Başkan aday adayı Muhitdin Geçgin, bıyıklarının ortasını kesip, kenarlarını bırakıp ‘Cumhur İttifakı bıyığı’ olarak notere tasdik ettirdiğini söyledi.

Cumhur İttifakı’na gönülden inandığını söyleyen Muhitdin Geçgin, “Ortası AK Parti, kenarı MHP, yani Cumhur İttifakı bıyığı. Ben bu bıyığı notere tasdik ettirdim. İnandığım bu dava dolayısıyla böyle bir bıyık bıraktım. Bu bıyığın başkası tarafından bırakılmasını istemiyorum, bırakılsa da benim haberim olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.01.2019 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozkurt 2019-01-02 17:58:13

Ya saçmalama be adam ! sen hilal bıyığın anlamını bilmiyormusun heralde. Gündem olmak için yaptığın belli

Avatar
ne desem? 2019-01-02 17:59:11

MaşAllah ne desem bilemedim. birde notere onaylatmış. boş işler boş fikirler.

Avatar
Adem 2019-01-02 17:23:58

Çorum'dan bu konuda da reise ve cumhur ittifakına yakın destek geleceğine eminim. Hepimiz ittifak bıyığı bırakıyoruz....!!!