Bu kez Ceylan’a yüklendi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı eleştirdi.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 01:15
Bu kez Ceylan’a yüklendi

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Meclis Toplantısı’nda yaşanan gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı eleştirdi.

Şahiner, "Sungurlu harcanacak bir ilçe değildir, ben ilçemi ne pahasına olursa olsun harcatmam. Sungurlu ile uğraşanlara, Sungurlu halkı günü gelince hesap sorar ve bedelini mutlaka ödetir." dedi.

‘TALİMATLA OY’ İDDİASI

Sungurlu Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta başında gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı'nda 'Yol boylarının ticari alanlara açılması' teklifi AK Partili üyelerin hayır oyları ile reddedildi.

Başkan Şahiner, ‘Biz evet diyeceğiz ama Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kesinlikle ‘Hayır’ oyu kullanın talimatı verdi’ iddiasını ortaya atan AK Parti Sungurlu Belediye Meclis Üyeleri Haydar Taştemur ve Bekir Çekiçoğlu’nun sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini söyledi.

Şahiner, Sungurlu’nun AK Partili üyelerinin talimatla ilçenin zararına oy kullanmalarına ve talimatı verdiği ileri sürülen Milletvekili Ceylan'a tepki gösterdi.

‘VEKİLİN DEDİĞİ FARKLI YAPTIĞI FARKLI’

Şahiner, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın yaptığı bir açıklamada, “Her hafta sonu Çoruma geliyoruz ve yeni iş yerleri açıyoruz. Bu bizleri son derece mutlu etmektedir. Rabbim yeni iş yeri sahiplerimizin sayısını artırsın. Kimsenin ırkına, diline, mezhebine ve rengine bakmadan tüm renkleriyle bir olacağız beraber olacağız ilk önce Türkiye olacağız daha sonra Çorum olacağız. Çünkü biz memleketimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz başka bir memleketimiz yok” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, "Bir olmak, beraber olmak Sungurlu’yu yok sayarak olmaz." dedi.

‘CEYLAN’IN GERÇEK NİYETİ NEDİR?’

Şahiner, Sungurlu Belediye Meclisi Toplantısı’nda AK Partili üyelerin sözlerinin yer aldığı videoyu Milletvekili Ceylan'a  gönderdiklerini belirtti.

Şahiner, AK Parti’nin Sungurlu’ya her defasında Çorum sınırları dışında kalan bir ilçe muamelesi yapmasının kabul edilemez olduğunu savunarak, "Sungurlu’dan aldığınız oyların hesabını vatandaşa nasıl vereceksiniz.? Kendi meclis üyelerinizin ağızlarından kaçırdıkları gerçeklerin videosunu size gönderdim. Sungurlu ile ilgili gerçek düşüncelerinizi merak ediyorum." dedi.

‘MAKAMINIZI DEĞİL, İLÇENİZİ DÜŞÜNÜN’

‘Sungurlu’da yetişip, Sungurlu’nun önünü kesen ve aldıkları talimatla hayır oyu kullanarak ilçemize ve vatandaşlarımıza zarar veren herkesle hesaplaşacağız’ diyen Başkan Şahiner, yol boylarının ticari alana açılması konusunda ise şu gövrüşlere yer verdi; "Hayır oyu kullanarak ilçeye zarar veren tüm üyeleri mahkemeye vereceğim. Ticari alanla ilgili mahkeme yolu açılmıştır. Bu ticari alana hayır oyu kullanan tüm üyeleri tek tek dava açacağım. Bu saatten sonra onların yüzünü belediye meclis toplantısında dahi görmekten mutsuz olacağım. Sungurlu’nun kaderiyle oynayan AKP Meclis üyelerini tanımayacağım. ilçe başkanı dahil bunun hesabını soracağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Son Güncelleme: 12.07.2021 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2021-07-12 09:43:20

Haklısın.Olmaması gerekenler.Ver mahkemeye.

Avatar
Akp 2021-07-12 20:17:49

Bayan meral düşünsün senin ilçeni.çok seviyorsunuzya peşinden ayrılmıyorsunuz.yol yakınken dön Şahiner hata yapıyorsun.evine dön yuvana dön.

Avatar
Vatandaş 2021-07-12 22:16:21

6 aydır koskoca belediye sayın başkanın arazileri ile uğraşıyor. Sayın başkan bir sonraki meclis toplantısında " Sungurlu ilçesinin Çorum çıkışının 3 km lik kısmının sağlı sollu ve Ankara çıkışının 3 km sağlı sollu Ticari alan olması"nı teklif etseniz de biz de kurtulsak. Bi an önce bu işi halledin ki Sayın Başkan 15 yıldır İmar Planı ve 18 uygulaması bekleyen Fevzipaşa,, İsmetpeşe ve Şekerpınar mahallelerinin sorunlarına da el atsın.

Avatar
Şah 2021-07-12 23:07:36

Sayın başkan Sungurlu sadece senin 5 parselin ile mi kalkınacak, diğer parselleri de alsın da hep beraber kalkınsak

Avatar
öğretmen 2021-07-15 11:42:16

ceylan doğru yapmış başkanın rant kapısını kapatmış.parseller artık biraz daha beklesin

banner165