Bu millet sizlere minnettar

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ile Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşgın, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladıkları mesajda, “Bu millet şehit ve gazilerine minnettar.” Dedi.

18 Eylül 2013 Çarşamba 12:19
 Bu millet sizlere minnettar


MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ile Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşgın, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladıkları
mesajda, “Bu millet şehit ve gazilerine minnettar.” Dedi.

Daşdan ve Aşgın, mesajında, “Her bir askerimiz bu onura ve yüce rütbeye kavuşmak gayesiyle vatanı, milleti, bayrağı, dini kısacası bütün kutsal değerleri için gerektiğinde canını gözünü kırpmadan feda eder. Ülkemizin birliği, bütünlüğü ve dirliği için en değerli varlığı olan canını vermekten çekinmeyen gazi ve şehitlerimize çok şey borçluyuz. Tarihimiz 'kahramanlık zaferleriyle' doludur. İşte bu zaferleri şehit ve gazilerimize borçluyuz.

Düğüne gider gibi askere giden gençlerimizin; 'ölürsek şehit, kalırsak gazi' düsturuyla yarattığı destanlar dünyaya örnek olmuştur. Destanlar yaratan şehit ve gazilerimizin her biri tek tek onur abidemizdir. Terörle mücadelede kahramanca savaşmış, canını ortaya koymuş o kahramanları saygıyla yad ediyoruz. Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarla ne kadar övünsek azdır. Bu topraklar üzerinde huzurla yaşayabilmemizi, geleceğe güvenle bakabilmemizi sağlayan şehit ve gazilerimize saygı duymalı, onlara layık oldukları kıymeti devlet ve millet olarak vermeliyiz.

Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Öte yandan Çorum Valiliği Gaziler Günü nedeniyle 19 Eylül 2013 Perşembe günü  bir anma program düzenleyecek. Bu kapsamda Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Çorum Muharip Gaziler Derneği, Çorum Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunulacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak.





Son Güncelleme: 18.09.2013 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.