Bu salon seçimin göstergesi

AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına yoğun katılım oldu. AK Parti Milletvekili ve Adayı Oğuzhan Kaya, "Bu salon seçimin göstergesi" dedi.

19 Nisan 2023 Çarşamba 01:24
Bu salon seçimin göstergesi

AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına yoğun katılım oldu.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen iftara Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Sağlık eski Bakan Yardımcısı ve eski Çorum Milletvekili Agah Kafkas, AK Parti İl Başkanı Murat Günay Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti Milletvekili Adayları Yusuf Ahlatcı, Oğuzhan Kaya. Zeki Gül, ve Ramazan Kelepircioğlu, ilçe teşkilat yöneticileri, depremzede aileler ve çok sayıda partili katıldı. Aşırı yoğunluk nedeniyle bazı katılımcıların salon dışına çıktığı görüldü.

Programda AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Çorum  Milletvekili Adayları Zeki Gül, Oğuzhan Kaya, Yusuf Ahlatcı ve Sağlık eski Bakan Yardımcısı ve eski Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere birer konuşma yaptı.

ERDOĞAN VE AK PARTİ'YE DESTEK İSTEDİ

İftar programında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Oğuzhan Kaya, yoğun katılımı 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti’nin tekrar iktidarının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da tekrar Cumhurbaşkanı olacağının göstergesi olarak yorumladı. Milletvekili Oğuzhan Kaya, “14 Mayıs’ta yapılacak olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine bir aydan daha kısa bir süre kala böyle bir birliktelikle Çorum olarak yola çıkmış olmamız, bugüne kadar her seçimde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize rekor oylarla desteğini devam edeceğinin ve bu dönem bu derecenin Türkiye sıralamasında yükseleceğinin en açık göstergesi bu salondaki katılımdır” dedi.

'KARŞIMIZDA OLUŞAN İTTİFAK BEKA MESELESİNİN İSPATIDIR'

AK Parti siyasi tarihinde girmiş olduğumuz tüm seçimlerin çok önemli seçimler olduğunu söylediklerini yine bu seçimin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin çok önemli seçimlerinden biri olduğunun altını çizen Milletvekili Oğuzhan Kaya, “Karşımızda oluşan ittifakın yapısı, ittifakı meydana getiren bileşenleri göz önüne getirdiğimiz de bugüne kadar her seçimde zikrettiğimiz beka meselesinin ne kadar geçerli olduğunun en yakın ispatıdır. Buradan baktığımızda bizlere düşen bu birlikteliği bundan sonra daha da en iyi şekilde kullanarak, ev ev, hane hane, sokak sokak gezerek Cumhur ittifakına, Cumhurbaşkanımıza ve partimize en güçlü desteği ilçemizden vermektir. Çünkü biz Çorum’ da siyaset yapmanın bir ayrıcalığı olduğunu, bizlere Çorum’ da siyaset yapmanın bizlere farklı bir sorumluluk yüklediğinin bilincindeyiz. Biz şunu çok iyi biliyoruz ki biz salt bir siyasi parti değil, bir dava hareketiyiz. Bu dava hareketinin iktidar yürüyüşünün başlamış olduğu ilçe de siyaset yapmanın zorunluluğu olarak bugüne kadar elde etmiş olduğumuz başarıların artarak devam ettirmek bizim asli görevlerimizdendir” dedi.

'BU SEÇİMİN ÖNEMİ FARKLI'

AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçime hazırlandıklarını, bu seçimin öneminin diğer seçimlerden çok daha farklı olduğunu anlatarak, şunları kaydetti; “Bugün Sungurlu’da gördüğümüz AK Parti’ye gösterilen yoğun ilgi, bize 14 Mayıs’ın ipucunu ve işaret fişeğinin ateşlendiğinin göstergesidir. Çünkü istiklal ve istikbal yoluna verilen bir seçim, verilen bir mücadele. Türkiye’nin geleceği için çok daha önemli bir seçim olduğunu görüyoruz. Karşımızda anlaşamayarak masayı dağıttılar sonra dış güçlerden bir mesaj geldi masaya geri dön dediler, masaya geri döndüler toplandılar. Bu sefer masanın altında dediğimiz diğer ittifaklar yukarı çıkmaya başladı. Bu masadan Türkiye’ye fayda gelmez, bir hayır gelmez. Zaten hiç duydunuz mu biz geldiğimiz zaman şunu yapacağız, bunu yapacağız diye bir iddia koyduklarını gördünüz mü? Ne gördünüz, biz İHA’yı, SİHA’yı durduracağız diyorlar. Biz Türkiye’nin savunma sanayiinde elde ettiği başarıyı durduracağız diyorlar. Devlet yatırımları ile ilgili iş yapanları tehdit ediyorlar. İşte yerli otomobille alakalı dalga geçiyorlar, siz bunu yapamazsınız diyorlar. Görmüyorduk şimdi 21 yılda adeta sadece Türkiye’nin değil, Dünya’nın neresinde mazlum ve mağdur varsa onun yanında olan pandemi sürecinde bile ilk önce bu durumunda sıkıntılı ülkeler varsa onlara yardım edelim diyen bir liderin arkasında yürüyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakı en iyi şekilde desteğini Çorum olarak Cumhurbaşkanımıza verecektir.. Sungurlu’da gördüğümüz bu kalabalık bunun göstergesidir” diye konuştu.

İftar sonrası Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile AK Parti heyeti, Sungurlu OSB'de yapımı tamamlanma aşamasına gelen Barut Fabrikası'nda incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 21.04.2023 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oha salon boş ya la :) 2023-04-19 09:46:45

Üst taraflarda tıklık tıklım dolardı eskiden. Demek Sayın ASC olsaydı aday Çorum'dan ak parti 1 milletvekili ancak çıkartacaktı... vay be tarihi şok şuan... Umarım Cumhurbaşkanı bu resmi görür

Avatar
Seçmen 2023-04-19 05:43:59

Ben muhalif partiye verecem oyumu ama öncesinde hep size vermiştim artık pişman olacak haldeyim

Avatar
hayyam 2023-04-20 08:51:39

Salonun yarısı boş... :)))

Avatar
Deli 2023-04-19 17:03:28

Mazlumun ekmeğini elinden belediye ve devlet eliyle alırsanız arşı ala titrer. Halk Otobüscüleri zekata muhtaçlar. Bunda seninde payın var zeki gül