Bundan sonra ne olacak?

Seçim sonuçlarına itiraz olmazsa mazbata sonrası devir teslim yapılacak, belediye meclisi toplanacak.

01 Nisan 2019 Pazartesi 13:31
Bundan sonra ne olacak?

Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Çorum’da AK Parti Belediye Başkanlığını kazandı. Halil İbrahim Aşgın şehrin yeni Belediye Başkanı oldu.

Sandık sonuçlarına itiraz olmadığı takdirde, Aşgın’ın muhtemelen çarşamba günü mazbatasını alması bekleniyor. Mazbata sonrası devir teslim yapılacak. Ardından kanunun öngördüğü süre içinde Belediye Meclisi toplanacak. Yeni meclis komple komisyonlarını seçecek. Yeni Belediye Başkanı’nın takdiri doğrultusunda belediye başkan yardımcılıklarına atama yapılacak.

Son Güncelleme: 01.04.2019 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir bilen 2019-04-01 13:41:36

sağında solunda gezen adamları görürüz artık koltuklarda

Misafir Avatar
aa 2019-04-01 19:12:11 @bir bilen

Normalide o değil mi? karşısında çalışanları mı görmek istiyorsun koltuklarda acep?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Dur 2019-04-01 15:12:59

İNSALLAH yanındaki cin gibilere ve kurtlara dikkat eder. Yoksa o da bir sey yapamaz Bsk Yrd larını özel kalemini mudurluklerı Liyakat gore secmeli. GÖRECEGİZ BAKALIM.

Avatar
Reise yakışın 2019-04-01 16:52:13

Önce selam vermeyi ögrenmelisin başkan artı sakız çigneme ortamlarda

Avatar
Vatandaş 2019-04-01 17:06:31

Atalarımız derki perşembenin gelişi çarşambadan belli derler.Yanın da cahill çok.kendini darı ambarında sananlar heves içinde davul sende tokmaği başkasına verme.Belediyeyi akıl ve ilimle irfanla yönet.Birileri gibi devşirme yaptık sandığı kişilerle iş tutma.Teşkilatını birileri gibi dışarıdan itibarı olmayan kılıklerle dava hassasiyeti yerine nefsi ile yaşayanlar la asla yönetme.Garipten yoksuldan yana ol.Şehri tekelinde tutan her dönem menfaatine göre siyaset yapanlara yüz verme.Dik dur adaletli ol.Kin gütme hakkını yedirme hakta yeme.Bugün yanında duranlar menfaatine dokununca düşmanın olacaktır.Onun için önce dostun dediklerinin yanında düz dur.Onlarında düz durmasını sağla.

Avatar
o ne gıız 2019-04-02 08:02:55

umarım ensar ilim yayma ve çağrı gibi vakıflara mesafeni korursun. devletin imkanlarını oraya aktarmazsın, personel alımında tek referansınız bu vakıflara üye olmak ve namaz kılmak olmaz.

Avatar
Kenann 2019-04-01 16:22:53

Müstakbel başkan, eline geçen bu fırsatı iyi degerlendir, Ekibini iyi kuramassan seni oyuncak gibi oynatırlar, iki gün sonra Salim Uslu, A.Sami Seni tebrik ayağına marka alır Ekibini kurarken bunlardan fikir bile alma, verdiğin, seçim öncesi ettiğin sözleri not et sen daha temizsin seni kirletmelerine izin verme Harama, haksız kazanca tamah etme, Mevcut ekibi komple değiştir, Rabbim güzel hizmetler nasip etsin.. Sana bunlar dost nasihati. Hayırlı olsun

Avatar
Akparti 2019-04-01 18:29:51

İbrahim bey Geçmişte kim ne kadar emanete zarar ver Di ise müfettiş leri çağır raporunu tuttur. Başkan Yardımcılarına ve meclis üyelerine dikkat et.il ve ilçe baskanları farklı şekilde dolaylı şekilde talepleri olacaktır.Adalet ve kanunen veya etik anlamda sıkıntı olacak talepleri asla yapma. Milletvekilleri de ayrı talebi olacaktır bunları da aynı hassasiyetle irdele.Bir kısım satılık basın zannedenler önce ilgi göremeyince sıkıntı verecektir. Kırk kapının eşik bekleyicisi bir kısım gazeteci sana bayrak açacaktır.Bunlarla asla sırrını yada siyasetini paylaşma