Bütçe bitti, Ceylan geldi

TBMM’de bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Milletvekili Ceylan Çorum'a döndü.

23 Aralık 2019 Pazartesi 18:07
Bütçe bitti, Ceylan geldi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TBMM’de bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Çorum’a döndü.

Yapılan yazılı açıklamada, Milletvekili Ceylan’ın bütçe görüşmelerinin tamamlanasının ardından ayağının tozuyla esnaf ziyaretleri yaptığı belirtilerek, “Seçildiği günden itibaren meclis mesaisinin dışında kalan günlerini Çorum’da hemşehrileriyle iç içe geçiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 2 hafta süren 2020 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle Çorum’a gelemedi. Görüşmelerin sona ermesinin ardından soluğu Çorum’da alan Milletvekili Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ile birlikte bugün bazı esnaf ziyaretlerinde bulundu.” denildi.
İl Genel Meclis Üyesi Ünal Nalçacı’nın da yer aldığı ziyaretler sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Milletvekili Ceylan, hal-hatır sorarak istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların sevgisiyle karşılaştığı belirtilen Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Kubbeli Caddesi üzerindeki ziyaretler sırasında bazı vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılaştıklarını vurgulayan Ceylan ve Ahlatcı, bazı hemşehrilerinin de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarının icraatlarından çok memnun olduklarını ve özellikle de Kanal İstanbul Projesi’ni sonuna kadar desteklerini ifade ettikleriniaktardılar. Ceylan ve Ahlatcı, bazı hemşehrilerinin Çorum’a yaptıkları hizmetlerden dolayıkendilerine  teşekkür ettikleri bilgisini paylaştılar.

Milletvekili Ceylan, vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevgiden son derece memnun kaldığını vurgularken, “Ben Çorum’da hemşehrilerimin arasında çok mutlu ve huzurluyum. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki böyle bir milletin mensubuyum ve böyle bir millete hizmet etme şansını yakaladım” dedi.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da, ziyaretler sırasında kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutluluğu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2019-12-23 18:20:53

Sayın vekilim kendisiyle konuşan halka umarım "sayın vekilim" demedikleri için kızmamıştır. Birde vekil araçlarına çakar izni en çok bizim vekili sevindirmiştir. Malum kendisinin aracını tanımadığı için bir polise kızdığı haberleri hatırlıyoruzda. Sadece kapris seni maffetmeye yeter.

Avatar
Kgt 2019-12-23 22:15:14

Vekillerin hiç bir sıkıntısı yok. Her şey emirlerinde. Vatandaş ölmüş, yıkılmış zerre umurlarında olmaz. Esnafları gezerek egolarını tatmin ediyorlar. İlgiyi alakayı çok seviyorlar. Hele hele karşılarında el pençe durursan, Sayın vekilim diye hitap edersen dahada mutlu oluyorlar.

Avatar
Ahmet 2019-12-23 23:13:48

Çorumlu siyasiler sürekli sağda solda fotoğraf çekinip haber yaptırıyorlar. Yaptırılan haberin çeyreğinin çeyreği kadar da icraat olsa seviye atlamıştı memleket. Dostlar alışverişte görsün :)

Avatar
Sezai söyletmez 2019-12-24 11:09:39

Aman da aman nası da şirinlikler yaparmış.Anca ısmarlama haberler yaptırıp kendinizi gündemde tutarsın zaten

Avatar
Vatandaş 2019-12-23 19:45:32

Milletvekilleri Yasa Yapar. İlinin sorunlarını ve yatırımlarını en üst seviyede iletir ve yapılmasını takip eder.Çorum'da ise vatandaşın elini sıkmak esnafı ziyaret etmek siyaset oldu. Birgun bir vatandaş dediki bugün vekil elimi sıktı, sırtımı sivazladi dedi.Dokunmanın iletişimde ayrı bir yeri muhakkak var. Lakin bizi yönetenler vergi ve enflasyonla bize fazlası ile sıkıştirip ,dokunduklari için birde fiili anlamda elimizi sıkıp ,dokunmasının vatandaşa göre şöyle bir ifade arz ediyor. Güçlü nün güç suzu dovdukten sonra sevmesine benziyor.Dolayısı ile alışmış vatandaş ağır şekilde yediği dayağı küçük dokunuşlar la geçiştirmeye çalışıyor. Peki vatandaş Sn.Siyasetçilerin vatandaşa dokunduğu gibi dokunsa vatandaşa yüklenen yükleri siyasilere yüklese acaba siyasilerimiz nasıl davranirdi. Merak ettiğim bir şey secilmeyince yada vekillikten ihraç edilince, görevinden alininca siyasiler bir anda evrim geçiriyor.Vatandaş işten çikarilinca ,maaşı kesilince, enflasyona yenilince hiç evrim geçirmiyor.

Avatar
Bir vadandaş 2019-12-24 01:00:00

Oooo beyimiz gelmiş çok yordulamı sizi malum sizin bünyeniz kaldırmaz böyle çalışmayı

Avatar
Vatandas 2019-12-24 12:18:41

Corum belediyesi vatanfasi esnafi bitirdi. Bu sehre yatirim yaomican asalak olacan issizlik maasi alacan devletten. Yatirim yaptigin an sendr para oldunu anlarsa belediye iliklerine kadar sömürur aklina gelmedik komik paralar odersin belediyeye bu ay 10 binlira para odedim belediyeye hepsi hava paradi

Avatar
aybars 2019-12-24 11:29:45

pardon da bu ziyaretler esnasında oradamıydınız ? haberin içeriğe bakınca sanki oradaymışsınız da bizzat şahit olmuşsunuz gibi yazmışsınız. Gelen haberi öylece yayınlamak zorunda değilsiniz.