Bütün belediyeleri ziyaret etti, gitti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, merkez ve ilçe belediyelerini ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceledi

04 Kasım 2017 Cumartesi 19:11
Bütün belediyeleri ziyaret etti, gitti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, İl ve İlçe Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti.

Mehmet Geldi’ye ilçe ziyaretlerinde AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Tuzcu eşlik etti.

KARADENİZ BÖLGESİ BELEDİYELERİNE ZİYARET

İl ve İlçe ziyaretlerinde bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetleri kapsamında Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

YEREL YÖNETİMLERİN PERFORMANSI İZLENİYOR

Ziyaretlerin akabinde AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile İl Başkanlığında bir araya gelen Mehmet Geldi, iki günlük ziyaret programı içerisinde AK Belediyelerinin göreve geldikleri günden bu yana milletimiz için yapılan hizmet ve çalışmaları hakkında bilgi alıp yerinde incelemelerde bulunduğunu, belediye çalışmalarıyla ilgili istişare edildiğini söyledi.

AK Parti'nin, milleti hizmetle buluşturmaya devam edeceğini belirten Geldi, "Yerel Yönetimler Başkanlığımızca şu an 7 bölgede ziyaretlerde bulunuyoruz. Ben, Karadeniz bölge sorumlusu olarak 135 büyükşehir, il ve ilçe belediyemize ziyaretlerde bulunacağım. Nüfusu 50 binin üzerindeki büyük ilçelerde anket değerlendirmesi yapıyoruz, kurumsal performanslara bakıyoruz. Belediye hizmetlerini, başkanlarımızın makamlarını yerinde görüyoruz. Yeni hizmetler üretme, çalışmaları daha verimli hale getirme amacıyla bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını, ne tür problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamaktır. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz ”dedi.

Kasım ayı sonu itibarıyla teşkilat gezilerinin tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Geldi, AK Parti Genel Merkezi’nin yerel yönetimlerle ilgili faaliyetlerinin süreceğini ifade etti.

KARADAĞ TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, yapılan ziyaretlerden dolayı millet adına adına Mehmet Geldi’ye teşekkür etti.

AK BELEDİYECİLİK BELDELERİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

AK Belediyecilik ile il ve ilçelerin çehresinin değiştiğini, bunun en güzel örneklerini belediyelerin hayata geçirdiği hizmetler neticesinde gördüklerini belirten Karadağ,, millete hizmet için 2001 yılında çıktıkları bu kutlu yürüyüşe yine milletin desteğiyle 16 yıldır devam ettiklerini kaydetti.

Karadağ, konuşmasında şu görüşler yer verdi; “Herkes iyi bilsin ki sessiz devrimlerin partisi AK Parti’dir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediği gibi, 16 yıl boyunca ülkemiz, milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve ezanımız için onurlu mücadelemizi sürdürüyoruz.

AK Parti 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla, milletimizin teveccühü ile Türkiye için çalışmalarına devam ediyor.

MİLLETİN ADAMI ERDOĞAN

Türkiye’de 15 yıl önce hayal dahi edilemeyen dev projeler AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştiriliyor. Milletimiz aynı kararlılıkla ‘Milletin Adamı’ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam ediyor. AK Parti milletten aldığı güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf ederek yine milletin öz güvenini kazandı. En son yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi de gösteriyor ki; millete tepeden bakan ve efendilik taslayan zihniyete karşı AK Parti, Türkiye’de demokrasinin teminatı oldu.”

BÜTÜN ENGELLERE RAĞMEN…

Bütün engellemelere rağmen iktidara gelen AK Parti’nin ‘Anadolu İhtilali’ olduğunu açıklayan Karadağ, “AK Parti’nin Türkiye’de ve Çorum’da iktidara gelişinde başta vatandaşlarımız olmak üzere emeği geçenlere, kurulduğu günden beri AK Parti teşkilatlarında görev almış bütün başkan ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, köy, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Birlikte yol yürüdüğümüz kardeşlerimizden ahrete intikal etmiş olanlara rahmet diliyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.11.2017 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165