Çağlar’la fikir alışverişi yaptı

MHP Milletvekili adayı Mehmet Akif Aras, Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

14 Haziran 2018 Perşembe 13:16
Çağlar’la fikir alışverişi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar’ı ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleriyle ilgili olarak yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, esnaf ve kurum ziyaretlerinin yanı sıra dernek, vakıf ve ocakları da ihmal etmiyor. Toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşıp destek isteyen Aras, Türk Ocakları Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar ile bir araya geldi.

Türk Ocakları Şube Başkanlığına giden Aras, Çağlar ile başta seçim süreci olmak üzere çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Ülke gündeminde yer alan bazı konularda da açıklamalar yapan Aras, Milliyetçi Hareket Partisi de her daim devletinin ve milletinin yanında ve destekçisi olduğuna vurgu yaptı.

Yunanistan’ın MHP’nin propaganda ve tanıtım filmimden rahatsız olduğunu belirten Aras, “Çünkü Kıbrıs Türk toprağı olarak gösteriliyormuş. Kıbrıs Türk’tür, Türk’ün yurdudur, Türk kalacaktır.
Ege adaları üzerinde oyun oynayan Yunanistan hükümeti haddini bilsin, dedelerinin denizin dibinde can çekiştiği günleri unutmasın. Yunan emellerine Ege’yi mezar edecek irade hamdolsun yaşıyor, sonsuza kadar da yaşamaya devam edecek” ifadelerini dile getirdi.

Türk Ocakları Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aras’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 14.06.2018 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.