‘Çare de, reçete de MHP’

MHP Çorum eski İl Başkanları'ndan Ahmet Ertekin, MHP Çorum Milletvekili Aday Adaylığı için partisine...

18 Mart 2015 Çarşamba 15:01
‘Çare de, reçete de MHP’


MHP Çorum eski İl Başkanları'ndan Ahmet Ertekin, MHP Çorum Milletvekili Aday Adaylığı için partisine müracaatta bulundu. Aday Adaylık açıklamasını parti merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Ertekin, "Ülkemizin ve insanlarımızın içinde bulunduğu karamsar tablonun ortadan kalkması için tek çare ve kurtuluş reçetesi MHP iktidarı ve Ülkücü kadrolardır." dedi.


Uzun bir istişare döneminin ardından aday adayı olmaya karar verdiğinin altını çizen Ahmet Ertekin'in basın toplantısında MHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan ve çok sayıda partili hazır bulundu.


Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünü kutlayıp, şehitler için rahmet dileyen sözlerle basın toplantısına başlayan Ertekin, Türkiye'nin dış politika, iç politika başta olmak üzere her alanda gerilediğini, yaşanan aksaklıkların insanları gelecek endişesine sevk ettiğini kaydetti.


Çorum'dan MHP'nin milletvekili çıkaramayışına son vermek için aday adayı olduğuna işaret eden Ertekin, basın toplantısında şunları söyledi, "Doğduğum, doyduğum, yaşamımı sürdürdüğüm, havasını soluduğum, değişik alanlarda ve zamanlarda hizmet verdiğim; dostluğu, huzuru gördüğüm ama iyi temsil edilmediğinden emin olduğum Çorum'umuza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki Genel seçimlerde mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Parti'sinden Milletvekili Aday Adaylığımı şuan itibariyle açıklamaktan gurur duyuyorum.


Şunu belirtmek isterim ki bu karar kısa bir sürede alınmış bir karar değil, uzun zamandır farklı ortamlarda bahsi açıldıkça parti mensubu yada olmayan birçok insandan almış olduğum olumlu ve teşvik edici değerlendirmeler neticesindedir. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve partimizin son 3 dönem ilimizden Milletvekili çıkaramaması da bu kararı almamda son derece etkili olmuştur.


Bilindiği üzere cennet vatan ülkemiz 13 yıldır AKP iktidarıyla yönetilmektedir. Bu süre zarfında gerek İç, gerekse Dış Siyasette atılan yanlış adımlar neticesinde Ülkemizdeki sorunlar çığ gibi büyümektedir.


Dış Siyaset açısından bakıldığında etrafımız bir ateş çemberi haline gelmiş, komşularımız iç savaş ve çatışmalarla boğuşur durumda ve bunların yansımaları da ülkemizi fazlasıyla etkilemektedir. Neredeyse bütün komşularımızla olumsuz ilişki içerisine girmek adına sanki Hükümet özel çaba sarfetmektedir. Kısacası Dış Politikamız iflas etmiş durumdadır.


İç Siyasette ise alınan yanlış kararlar ve uygulamalar sonucu insanlarımız arasında ayrışma, ötekileşme ve bölünme riski her geçen gün artmaktadır. Terör örgütü ile yapılan pazarlıklar, bölücü başının itibarlaştırılması, muhatap alınması, verilen tavizler neticesinde Doğu ve Güney Doğu'da devlet otoritesi kalmamış, Türk Bayrağı açmak ve Türk'üm demek neredeyse imkansız ve suç haline getirilmiştir.


Bir diğer yandan emeklimiz, memurumuz, çiftçimiz, esnafımız, sanayicimiz ve işçimizin sorunlarına da kulaklarını tıkayan hükümet, vatandaşlarımızı hayat şartları ve enflasyona karşı yenik düşmeye mahkum etmiştir. Ekonomi, Sağlık, Eğitim ve Adalet sistemlerindeki aksaklıklar insanlarımızı gelecek endişesi ve kaygısı yaşar hale getirmiştir


Sonuç itibariyle Ülkemizin ve insanlarımızın içinde bulunduğu karamsar tablonun ortadan kalkması için tek çare ve kurtuluş reçetesi MHP iktidarı ve Ülkücü kadrolardır.


Şahsım olarak ta 40 yıla yakın mensubu olduğum Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü Harekette gerek Ülkü Ocaklarında; gerek 2 dönem İl Başkanlığı olmak üzere partimizin çeşitli kademelerinde çeşitli dönemlerde hizmet verdim. Bu süre zarfında edinmiş olduğum bilgi ve deneyimlerimle hizmetlerime devam etmek adına ve Corumumuzu en iyi şekilde temsil etmek, Türkiyemiz'in kurtuluşu MHP iktidarında Ülkücü kadroların bir parçası olmak adına Milletvekili Aday Adayı oldum. Önce Allah'ın izni sonra sizlerin desteği ve oylarıyla İnşallah 7 Haziran genel seçimlerinde Türkiye iktidarına kavuşacaktır."



Son Güncelleme: 18.03.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.