Çarşı-Pazar seçim turu

İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, Dodurga ve Oğuzlar'da seçim çalışması yaptı.

19 Haziran 2018 Salı 19:34
Çarşı-Pazar seçim turu

İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, Dodurga’da pazar esnafı ile bir araya geldi, ardından Oğuzlar’ı ziyaret ederek halkla buluştu.

27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili her gün farklı ilçelerde ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Arslan, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selamını vatandaşlara iletti.

 Arslan, İYİ Parti’nin seçim beyannamesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’yi ve Meral Akşener’in neden desteklenmesi gerektiğine dair bilgiler verdi. Seçmenlerden yoğun ilgi gördüklerini belirten Arslan, “Oğuzlar’ın yüzünü güneşe dönme vakti geldi. Sizlerin desteğiyle İYİ’ler kazanacak. Artık Oğuzlar hak ettiği yatırımı alacak” dedi.

Arslan’a ziyaretlerinde İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı ile teşkilat üyeleri de eşlik ettiler.

Son Güncelleme: 19.06.2018 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.