Cemre 31 Mart’ta sandığa düşecek

MHP adayı Kenan Şahin, Ayva Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti, 4. cemrenin sandığa düşeceği yorumunda bulundu.

23 Şubat 2019 Cumartesi 23:45
Cemre 31 Mart’ta sandığa düşecek

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Ayva Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, parti teşkilatlarının belirlediği programın yanı sıra Ayva Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan davet üzerine derneği ziyaret etti. Parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyarette Şahin’i dernek yönetici ve üyeleri karşıladılar. Derneğin içerisini MHP bayraklarıyla donatan Ayvalılar, Şahin’e sevgi gösterisinde bulundular. Karşılaştığı yoğun ilgiden memnun Şahin, vatandaşlarla sohbet ederek, hem sorunlarını dinledi, hem de yapmayı planladığı bazı projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye ve Çorum için çok önemli olduğunu belirten MHP adayı Kenan Şahin, Çorum Belediyesi’nde de değişim zamanı geldiğini hatırlatarak, Çorumlular’dan destek istedi.

CEMRE YORUMU

“Yolu hizmet olanın akıbeti hayır olur” diyen Şahin, Çorumlular’ın arzuladıkları belediyeye ülkücü kadrolarla kavuşacağını savundu. Çorumlular’dan Çorum Belediyesi’ni ehline emanet etmelerini isteyerek destek isteyen Şahin, MHP meclis üyeleri ile birlikte hemşehrilerinin hizmetkarı olmaya talip olduklarını vurgulayarak, “Sorunları biliyoruz, çözümünü de biliyoruz. Biz sorunları çözmenin yanında insanlarımıza hak ettiği hizmetleri de sunmak için bu göreve talibiz. Milletimizden destek istiyoruz ve söz veriyoruz. Yorulmamaya, bıkmamaya ve usanmamaya yemin ettik. Halkımızın yanında dimdik durmak, onların hizmetkarı olmak boynumuzun borcudur” dedi.

Şahin, çalışmalarını sosyal medya üzerinde duyururken de farklı ve ilginç bir mesaj verdi. Birinci Cemre’nin 19 Şubat’ta havaya, ikinci Cemre’nin 26 Şubat’ta suya, 3. Cemre’nin 5 Mart’ta toprağa düşeceğini hatırlatan Şahin, dördüncü Cemre’nin de 31 Mart’ta sandığa düşeceği yorumunda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Transfer adaylara kızgınız 2019-02-24 10:38:25

Ülkücü kadro mu?CHP den transfer,AKP den transfer yaparak meclis üyesi listesi oluştur,sonrada Çorum ülkücü kadroya kavuşacak söylemleri ile vaziyeti kurtar.Transfer meclis adaylarına tepki büyük, M.A.Aras'a da tepki çok büyük, bu sebeple seçimi kaybedeceksin. Boşa vaktini de, paranı da harcama.

Avatar
Yazıyorum 2019-02-24 08:41:14

Ak parti yüzde 32-33
Chp. Yüzde 27-28
Mhp. Yüzde 14-15
İyi PartiYüzde 8-9
Saadet. 2-3
Dsp. 1-2
Hainler 8-9
Diğer 2-3

Misafir Avatar
ÇORUMLU 2019-02-25 12:05:57 @Yazıyorum

Oyunu arttıran tek partinin mhp olduğunu gösteren bir tahmin olmuş mhp yönetimi ve meclis listesi oyunu arttıracak durumda görünmüyor

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
MHP adayını çekebilir 2019-02-24 18:21:30 @Yazıyorum

Bu rakamlara göre AKP nin kazanması için MHP nin adayını geri çekmesi gerekiyor.3 Mart günü listeler kesinleşeceğine göre,hala MHP nin adayını çekmesi mümkündür.Nedeni CHP nin nefesi AKP nin ensesinde olmasındandır.

Beğenmedim! (0)

banner165