Cengiz Atlas köylerde

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, geçtiğimiz hafta sonu Serban, Sarimbey, Çayhatap...

23 Ekim 2014 Perşembe 10:07
 Cengiz Atlas köylerde


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, geçtiğimiz hafta sonu Serban, Sarimbey, Çayhatap, Yenice, Tarhan, Budakören, Pembecik, Büyük Divan köylerini ziyaret etti.


Gittiği köylerde özellikle tarım ve hayvancılıkta yaşanan sorunları değerlendiren CHP İl Başkanı Atlas, 12 yıllık AKP iktidarı süresince köylünün yoksullaştığını ileri sürdü.


Köylerde vatandaşın ilgisi ile karşılanan Atlas,  geleneksel siyaset tarzında siyasetçilerin sadece seçim zamanı köylere gittiğini hatırlatarak, “Bu nedenle bizim gezilerimiz ilgi ve hayretle karşılanıyor. Oysa biz siyasetçinin her zaman vatandaşla iç içe olması gerektiğine inanıyoruz.” dedi.


Atlas, sohbetlerinde 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla 4 bakanın azline neden olan,bakan çocukları ve üst düzey bürokratların içinde bulunduğu yolsuzluk iddialarında 53 kişinin hakim önüne bile çıkarılmadan kanundan kaçırıldığını savunarak, “Halkımız geçim sıkıntısı ile boğuşurken,  haramzadeler lüks ve sefahat içinde yaşamlarını sürdürüyor. Ülkede huzur ve demokrasinin geleceği için adalet ve eşitlik şart. Türkiye hem kötü yönetiliyor hem de kaynaklar iktidarın yandaşlarına peşkeş çekiliyor. İnşallah haksızlık ve hukuksuzluk son bulacak. Halkımız seçimde iktidardan hesap soracak.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 23.10.2014 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.