Cevdet Yılmaz’la bir araya geldiler

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz, Çorum Milletvekilleri ile bir araya geldi

11 Ocak 2018 Perşembe 22:21
Cevdet Yılmaz’la bir araya geldiler

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz, Çorum Milletvekilleri ile bir araya geldi.

Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un hazır bulunduğu  görüşmede, Çorum’a yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme yapıldığı belirtildi.

ÇORUM’UN BEKLENTİLERİNİ BELİRLEMİŞLERDİ

Hatırlanacağı üzere, Cevdet Yılmaz’ın Başkanı olduğu AK Parti Ekonomi İşleri, Türkiye genelinde 81 ilde ‘İllerin Ekonomik Beklentileri’ konulu toplantılar düzenliyor. Geçtiğimiz ay Çorum’da da benzer bir toplantı yapılmış, iş çevreleri, sivil toplum kuruluşları ve parti teşkilatlarından kentle ilgili yatırım beklentileri alınmıştı.

Söz konusu talepler rapor haline getirilerek AK Parti Genel Merkezi’ne gönderilmiş, kentin en önemli 5 maddeden oluşan yatırım talebinin 28 Ocak’ta  AK Parti İl Kongresi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceği deklare edilmişti.

Son Güncelleme: 12.01.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-01-12 11:35:19

Çorum zor ya bu vekillerle baksana başta uslu havaalanı na takoz