Ceylan 5 Soru 5 Cevap'ta

Elvan Yılmaz'la 5 Soru 5 Cevap AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'la devam ediyor. Ceylan söyleşi sırasında Çorumlular'a bir de müjde verdi...

01 Haziran 2018 Cuma 16:43
Ceylan 5 Soru 5 Cevap'ta

HABERCİM19 Seçim Özel çalışması sürüyor. AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Elvan Yılmaz’la 5 Soru 5 Cevap’ta. 24 Haziran seçimlerinde partisi tarafından 1. Sıra aday olarak gösterilen Ahmet Sami Ceylan, Elvan Yılmaz’ın sorularını cevaplıyor ve bir de müjde veriyor. Söyleşi ilerleyen saatlerde habercim19’da.

Son Güncelleme: 01.06.2018 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-06-01 21:52:01

Sayın vekilimdan Çorum İskilip Tosya duble yolunun müjdesini bekliyoruz
İlçelerin canlanması için ya yatırım ya da transit yol güzergahlarında olması gerekir yüzde 75'lik oy oranı ile önceki dönemde oyumuzu verdik TOSYA İSKİLİP YOLUNU LÜTFEN GÜNDEME ALINMASI İÇİN GEREKLİ ÇABALARI GÖSTERMENİZİ DİLERİZ.
BİR DE ilçeye hastane yapıldı 6 yılda 100 yataklı hastane seçimden dolayı açılacak teşekkürler ancak yapılan ihaleler takip edilmeli gecikmesi önlenmelidir önem ve özen gösterilmelidir.

Avatar
Vatandaş 2018-06-01 22:34:30

İlçelerde kapalıspor salonu olmayan yerleşim yerleri var eksik örneğin İskilipde kapalı spor salonu Kültür Merkezi Tiyatro salonu sinema salonu yoktur ihtiyaçtır Belediye desteklenmeli.
Dünyanın merkezi nere İSKİLİP HİTİT BAŞKENTİ NERE ÇORUM KULLANMIYORUZ.
Selçuklu başkenti ne de Konya nasıl kullanıyorlar. Torku koopretif kuruluşu nasıl büyüdü ortadoğu nun en büyük et ve şeker kombinesi sahip Çorum'da neden olmaz adamlar marka oldu Çumra'nın belediye başkanı öncülük etti. Patladım gittiler. Türkiye de tek vede katkısız ürün yapıyor. Kızılırmak kanallarla yakın ilçelere suyu taşınarak ilçede tarım arazileri sulanabilir çalışma var mı?