Ceylan açık çek verdi

AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Ne talebiniz varsa kapımız sonuna kadar açık. Elimizden gelenin fazlasını sizler için yapacağız” dedi.

09 Aralık 2019 Pazartesi 18:04
Ceylan açık çek verdi

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nan yeni seçilen yönetimine tebrik ziyaretinde bulunan AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Ne talebiniz varsa kapımız sonuna kadar açık. Elimizden gelenin fazlasını sizler için yapacağız” dedi.

Ceylan, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Ağustos ayında yapılan seçimlerde oluşan yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Rafet Altunörts, yönetim kurulu üyeleri ile çalışanlar hazır bulundu.

Ziyarette Başkan Altunörs ile sohbet eden Milletvekili Ceylan, bugüne kadar yapılan çalışmalardan olumlu geri dönüşünü aldıklarını belirterek, “Çiftçi Malları Koruma Başkanlığında göreve gelen başta Rafet bey ve yönetimi olmak üzere herkesi tebrik ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Sizler Çorum’da emek sarf ediyorsunuz. Özellikle Çorum’daki kardeşlerimize hizmet ediyorsunuz. Sizler görünmeyen kahramanlarsınız. Kamuoyunda çok bilinmiyorsunuz ama oradaki göreviniz kamuya hizmettir. Vatandaşımızın koruma, bakım, temizlik görevlerini yapıyorsunuz. Sizlerin seçilmesinden sonra yeniden bir kurum havasına büründüğünü görüyorum. Hizmet kalitemiz daha da üst seviyeye çıktı. Halktaki memnuniyet arttı. Bu nedenle tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

“SORUNLARI HEP BİRLİKTE EL ELE VEREREK ÇÖZECEĞİZ”

Bağcıların her türlü taleplerinde yanında olduğunu vurgulayan Milletvekili Ceylan, “Çorum bizim ortak paydamız. Çorum’a her alanda hizmet etmek zorundayız. Çiftçimizle ilgili tüm alanlarda özelde bağcılarımızın yanındayız. Tarımla ilgili diğer konularda da elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Ben kendim de bir ziraat mühendisiyim. Toprakla uğraşan, hala ekim yapan birisiyim. Küçük yaşlardan beri çiftçiliğin içerisindeyiz. Ne talebiniz varsa kapımız sonuna kadar açık. Elimizden gelenin fazlasını sizler için yapacağız.  Şuana kadar bizlere ne talep gelirse bunları beraber çözüme ulaştırdık. Sorunlar yumağı oluşabilir, ama bunları hep birlikte el ele vererek çözeceğiz.” diye konuştu.

MAZLUMLARIN CUMHURBAŞKANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlum milletlerin sesi olduğunu belirten Ceylan, “Öyle bir Cumhurbaşkanımız var ki adeta tüm dünyaya karşı dimdik ayakta duruyor. Müslüman coğrafyasında yaşayan tüm mazlumların yanında yer alıyor, onlara el uzatıyor. Sadece 81 milyonun cumhurbaşkanı değil nerede mazlum varsa onların da cumhurbaşkanı. Hepsine el uzatıyor.” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE

Görüşmede birlik ve beraberlik mesaJı veren Milletvekili Ceylan, şöyle devam etti;

“Bu ülke hepimizin. Bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız sürece kimsenin bize gücü yetmez. Topraklarımızı seviyoruz. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış topraklarımızda tek millet, tek devlet, tek vatan olarak yaşayacağız. Bizim istediğimiz bu. Tüm renklerimizle birlikte Alevisiyle, Sünnisiyle birlikte yaşayacağız. Bu dalgalanan bayrakta hepsinin kanları var. Bir olacağız, beraber olacağız, önce birlikte Çorum daha sonra da hep birlikte Türkiye olacağız. 2023’lere, 2053’lere, 2071’lere bizden sonraki nesillere daha güzel bir ülke bırakacağız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi Malları Koruma Başkanı Rafet Altunörs ise verdiği destekler nedeniyle Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti. Altunörs, “Ağustos ayında seçimle geldik. Bizler elimizden geldiğince kurumumuzu en güzel şekilde temsil edip, devletimize layık bir kamu kurumu haline getirmeye çalışıyoruz. Sizlerin de verdiğiniz destekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne kadar desteklerinizi görüyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

ERDOĞAN PORTRESİ

Ziyaret sonunda Milletvekili Ceylan’a Çiftçi Malları Koruma Başkanı Rafet Altunörs tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresi hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
19 2019-12-09 19:28:25

Yalan konuşuyo inanmayın ????????????

Avatar
Karşılıksız çek 2019-12-09 20:12:52

Artık size kesinlikle inanmıyorum. Çünkü yaptıklarınız ve yapamadıklarınız ortada karşılıksız çek hükmündesiniz.

Avatar
Çorumlu 2019-12-09 22:12:33

Sn çerkezoğlu senin ciğerini bilirim neyin cekini veriyorsun

Avatar
Davut 2019-12-09 20:59:46

Herkese mavi boncuk dağıtan, kurnaz uyanık geçinen, yeri gelince de anında satan, Çorumdaki baş aktörü,
BEYLER ARTIK CUMHURBSŞKANININ (posterinin) ARKASINA SIĞINARAK SİYASET YAPMA DÖNEMİ KAPANMIŞTIR (Bu da birilerine kapak olsun)

Avatar
Hoş gelişler ola... 2019-12-10 17:11:44

İşi gücü hamaset,konuşurken sınır tanımıyor.Sonra;icraat yok.Bugün bir mahalli gazetede 'O uçak bir gün Çorum'a inecek.' başlığı vardı.Uçak ne vakit Çorum'a inecek?Hoş konuşmalardan,ancak içi boş vaatleri olan konuşmalardan usandık.

banner165