Ceylan İstanbul ve Samsun'dan sonra Çorum'da

Milletvekili Ceylan, İstanbul'da altın fuarına, Samsun'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katıldıktan sonra Çorum'a döndü

26 Mart 2018 Pazartesi 10:46
Ceylan İstanbul ve Samsun'dan sonra Çorum'da

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu  Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Özel İdare Genel Sekreterliğini ziyaret etti, kurumda işçilerle bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da düzenlenen altın ve mücevher fuarında işadamı Ahmet Ahlatcı’nın standını ziyaret eden Ceylan, cumartesi günü  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitingine, dün de Çorum’da organize edilen Türkiye Gençler Güreş Şampiyonası’nın ödül törenine katıldı.

Milletvekili Ceylan bu sabah Özel İdare Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ve diğer birim müdürleri ile toplantı yapan Ceylan, kırsalda yapılan ve yapacakları projeler konusunda bilgi alarak değerlendirmelerde bulunduklarını aktardı.

Ceylan, İl Özel İdaresi’nde işçilere hitap etti. Taşerondan kadroya geçen  personelden plaket alan Ceylan, işçilere kadronun hayırlı olması temennisinde bulunarak teşekkür etti.

Ceylan’a ziyaretinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan eşlik etti.

Son Güncelleme: 27.03.2018 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.