Ceylan, milletvekilliğine yeşil ışık yaktı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin kongre takvimini açıkladığı basın toplantısında...

09 Ekim 2014 Perşembe 16:58
 Ceylan, milletvekilliğine yeşil ışık yaktı


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin kongre takvimini açıkladığı basın toplantısında tekrar il başkanlığı veya aday milletvekili aday adayı olup olmayacağı yönündeki bir soruya cevap verdi.


Ceylan, “Her il başkanı potansiyel adaydır. Bölge toplantıları sonunda il başkanları olarak AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüştük. Hangi ilçe başkanları ile yola devam edecekleri belirlenmiş. İl başkanlığına devam etme kararındayım. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Ama milletvekili adaylığını tekrar değerlendireceğiz. İl teşkilatları olarak Türkiye genelinde üçüncü sıradayız. Genel Merkezimiz Çorum AK Parti Teşkilatlarından memnun. Önemli olan güzel izler bırakmak. Gelecekte neler yaşanır belli olmaz. Bana veda konuşması gibi bir konuşma yaptırdınız.” dedi.





Son Güncelleme: 09.10.2014 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorumcu 2014-10-10 13:16:39

bi̇lgi̇sayar başinda, hi̇ç oy almadiğimiz alevi̇ köyleri̇nden 70-80 üye,mhp i̇l başkanini hanimini üye ,memurlari üye yapinca türki̇yede 3. siraya geli̇ni̇yor. bi̇zi̇m olan 5 beledi̇ye şi̇mdi̇ nere başarili başkanim