Ceylan, yol çalışmalarını inceledi

Ahmet Sami Ceylan, Çorum Merkez Paşabağları mevkiinde yol çalışmalarını inceledi.

16 Şubat 2016 Salı 16:46
Ceylan, yol çalışmalarını inceledi
  

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Merkez Paşabağları mevkiinde yol çalışmalarını inceledi.

Bazı köyleri ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet eden, hem de sorunları yerinde inceleyen Milletvekili Ceylan, Paşaköy, İsmailköy ve Çukurören köylerine giden yol kavşağında inceleme yaptı.


Hamamlıçay Köyü Muhtarı Bekir Söylemez, burada grup yolunun durumu hakkında bilgi vererek, gerekli düzenlemelerin yapılması için Milletvekili Ceylan'dan destek istedi.


Ceylan ise ilgili kurumların teknik elemanlarının inceleme yapacağını ve gereken çalışmaların yapılacağını dile getirdi.


Ceylan'a inceleme gezisi sırasında; Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu Üyesi, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral ile bazı muhtarlar da eşlik etti.

 


Son Güncelleme: 16.02.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.