Ceylan’a cevap gecikmedi

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, eski hastane ile ilgili AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a cevap verdi.

01 Aralık 2020 Salı 17:21
Ceylan’a cevap gecikmedi

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’e yönelik cevabi açıklamasına karşılık verdi. Özsaçmacı, ‘Abdulkadir Şahiner O hastaneyi yapar, üstüne size de 3 oda bir salon çıkar." dedi.

Özsaçmacı, yaptığı açıklamada şöyle dedi; 'Ülkeyi etkisine alan virüs salgını neticesinde hasta sayımızda ve dahi can kayıplarımızın çok üst seviyelere çıkması bizleri sağlık alanında yapılması gerekenlerin bir öneri ve elzem olan eski devlet hastanesinin açılması ile alakalı gerçekleştirdiğimiz hastane nöbeti Çorum halkının sağlığı ile alakalı bir talep olmuştur. Hiçbir siyasi kaygı düşünmeden ve halkın desteği ile yapılan bu eylem bütün görüşlerin ve farlı düşüncelerin ortak talebiydi. Kamuoyunda bu kıvılcımı biz başlatmamız hasebiyle değişik açıklama ve karşı söylemler siyasi köşe kapmaca şeklinde olması iktidarın ciddiyetini ortaya koymaktadır.

Gerçekleştirilen bu nöbet süreci içeresinde hükümet yetkilileri tarafından hastanenin açılacağı yönünde açıklamalar yapmaları ve heyetlerin gelmesi neticesinde eylemi sonlandırıp kendilerine teşekkürde ettik. Yaptığımız bitirme açıklamalarında nihayet olarak görüşlerimizi de belirtmek siyasi kimliğimiz gereğince olmuştur. Sungurlu belediye başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’in samimi ve çözüm odaklı açıklamaları iktidar temsilcileri tarafından gayri ciddi olarak cevaplandırılmıştır. Biz geçmişimize de sahip çıkıyoruz o hastane AK Parti iktidarından önceki hükümet zamanında o zaman bizimde içerisinde bulunduğumuz partinin bakanı tarafından bitirilmiştir. Sayın belediye başkanımız bu geçmişi bizzat bildiği için ve o hastaneyi kimin zamanında bitirildiği tüm kamuoyunun ve halkımızın hafızasındadır.

Mevcut koalisyon iktidarının sayın milletvekili ve ittifak ortakları suya bum bum derken biz o hastaneyi bitirdik. Çoruma kazandırılan o hastane sizden önceki iktidar zamanında yapıldı. Dolayısı ile hiç hastane yapmışlıkları var mı derken ülkenin AKP’den önce hiç mi olmadığını sanıyor.

Efsane bakanımız Ekim ayında kaybettiğimiz rahmetli Osman Durmuş’u bir kez daha rahmetle anıyorum.
Çorum için yapılan her yatırımın yanında ve destekçisi oluruz. Ancak samimi yaklaşımlarda bulunan Sayın Abdulkadir Şahiner’in açıklamalarına gayri ciddi cevap verip mazarrat yaklaşımda bulunan koalisyonun milletvekilini Çorum halkının takdirine bırakıyoruz.
Açıklamamda da bahsettiğim gibi hastane yapmışlığımız vardır o nedenle o hastaneyi Abdulkadir Şahiner yapar üstüne size de 3 oda bir salon yapar.”

ŞAHİNER NE DEMİŞTİ?

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, eski hastane için partisinin düzenlediği kampanyaya destek vererek, '2 oda bir salon mu yapıyorsunuz. 50 trilyonluk bir yatırım söz konusu. Daha önce hiç hastane yapmadıkları için bilmiyorlar tabi’ diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 01.12.2020 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-12-01 17:58:22

Şahiner amca işsiz kalmaz.. show tv..

Avatar
Çorumlu 2020-12-01 21:20:48

Şovmenler hastane tadilatı yapack kadar paraniz gücünüz varsa gidin ortağiniz CHP gibi sahra hastanesi yapın.rahmeti Osman Durmuş ne zaman bunlarin partidrn olduysa. Sn. Erdoğan dönemindesiniz rahat olun rahat konusun kimse sizi kazığa oturtamaz. Dokunulmazlıği varken bile insani kazığa oturtuyorlardı. Dokunulmazliginiz olmasada korkmayin rahat konusun. Recep Tayyip erdoğan var ülkenin başında kormayın.

Avatar
10. Köylü 2020-12-01 22:13:53

Sayın Özsaçmacı Çorum'da bir otelde içkili iken yaşadığınız bir olayı herkes dillendiriyor bunun gerçeklik payı nedir ? Kamuoyunu aydınlatır mısınız? Doğruysa 1 dakika bile orada durmamanız lazım, yalansa o iftiralara karşı sizin dava açmanız lazım.

Avatar
Hakan tasoyan 2020-12-01 22:47:15

Arkadasin akli hala MHP de kalmis. Daha cok kafanizi duvarlara vuracaksiniz. O genel baskaniniz bakanken kendini bile koriyamadi yaf

Avatar
Çorumlu 2020-12-02 21:37:06

2 nizde çerkez vekilde il bşknıda