Ceylan’dan dikkat çeken mesaj

AK Parti Milletvekili Ceylan, birilerinin Çorum’un huzurunu kaçırmaya çalıştıklarını savunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

26 Şubat 2019 Salı 11:08
Ceylan’dan dikkat çeken mesaj

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, gönül elçisi kadınlarla bir araya geldiği toplantıda, birilerinin Çorum’un huzurunu kaçırmaya çalıştıklarını savunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Buharaevler Mahallesinde yapılan ev sohbetine; Milletvekili Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl SKM Başkanı Murat Günay, İl Teşkilat Başkanı Emre Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Kırcı katıldı.

Toplantıda konuşan Ceylan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçim çalışmalarının sağ-sol, alevi-sünni ayrımı yapılmadan birlik ve beraberlik mesajları verilerek sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Çorum'un sahip olduğu sosyolojik dokusuyla bölgesinde örnek bir kent olduğunu vurgulayan Ceylan, seçimler öncesinde ve sonrasında kentteki huzur ikliminin devam etmesi temennisinde bulundu.

Çorum’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının devam etmesi adına bir araya geldiklerini ifade eden Ceylan, "Bazıları Çorum’un huzurunu kaçırmaya çalışıyor. Çorum sıcacık insanların aynı duygularla birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı bir huzur kentidir. İlimiz Alevi’siyle, Sünni’siyle, Kürdüyle Türküyle bir bütündür" dedi.

Çorum halkının refah seviyesinin yükseltilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini vurgu yapan Ceylan, şöyle devam etti; " Ülkemizde meydana gelen teröre hep birlikte karşı durmalıyız. terörün dini, dili, ırkı olmaz. Biz teröre alevisiyle, sünnisiyle şehit vermiş bir milletiz. Bu nedenle terörün bitmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz"

AK Parti  İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ise "Buharaevler Mahallesinde ne istediğini bilen gönül elçisi hanımefendilerin kapılarını çaldık, sıcak hanelerine misafir olduk. Bizleri evinde ağırlayan hane sahipleri Ayşe Göktepe, eşi Aydın Göktepe’ye ve ayrıca aydınlık yarınlarımıza ışık tutacak evlatlarımızın yetişmesinde katkı sunan değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2019 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-26 11:43:29

Siz varken başka huzur kaçıracak adama gerek var çok sayın vekil hazretleri :)

Avatar
Timur 2019-02-26 12:38:06

Asc sen ve senin gibi siyaseti kendi rantının ötesinde görmeyen zavallılar maalesef memleketimizde huzur bırakmadılar. Tabi bu halimize de şükür yine siz diğerleri gibi ülkeyi satmadınız. Ama onlarda kimdendi orası meşhul. partiyi de hükümeti de 5 paralık ettiniz.

Avatar
Global 2019-02-26 19:19:45

Ahmet Sami Ceylan ‘ Çorum’un Huzurunu kaçırmaya Çalışıyorlar demiş ....???????????? Yahu Çorum Ak partide dönen dolaplar Brezilya dizilerine bir asır senaryo olur ...Huzurmu Bıraktınız ? Sayın Ceylan Çorum’da Alevi Sünni Ayrımı çok şükür Geride kaldı ...Emin ol Herkes aşının Ekmeğinin peşinde ...Lakin sayende Çerkez kafatasçılığı hortladı ????????????

Avatar
cemil 2019-02-26 15:21:26

Kendinden bahsediyor

Avatar
Huzur mu? 2019-02-26 15:43:37

Yahu Çorumun huzurunu kaçıran partiyi paramparça eden, kurumları birbirine düşüren sensin sayın cok kıymetli vekil hazretleri, aynaya bak aynaya

Avatar
Şamil 2019-02-26 19:00:55

Çorum’un huzurunu kaçırsa kaçırsa Ahmet sami Ceylan dan başkası kaçıramaz...Adam komplo uzmanı

Avatar
Dallas 2019-02-26 20:36:18

Hatirlarmisiniz Dallas diye bir film vardı. Entrika, ihanet, yalan, dram, şantaj, kumpas, iftira, ne ararsan bu filmde mevcuttu. Bizim siuasetinde pek farkı kalmadı. Bundan 35 yıl önce bu diziyi izleyince ancak gavurlar böyle dizi yapar diyorduk.35 yıl sonra geldiğimiz nokta dallasi artır oldu. Şimdi bu diziyi tv de yayinlasalar çok metedeyyin diye izlenmez emin olun.Çünkü siyaset daha marjinal hale geldi.Kimsenin siyasilerle kavga etmek gibi derdi yok.Siyasiler yeterince bu işleri kimseye bırakmıyor.

Avatar
Htc kryt 2019-02-27 10:12:49

Huzurmu kaldı millette ekonomi ortada siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Seçim tanzimleri hazırlayın, kaşıkla verin, kepçeyle alın.suyunuz ısındı gitmenizin vakti geldi.Kendime kızıyorum sizi niye desteklemişim buraya yazıyom CHP alır %100 inşAllah