CHP Alaca’da iddialı

CHP'de adaylığı kesinleşen başkan adayı Sedat Genç için tanıtım yapıldı.

16 Aralık 2018 Pazar 14:41
CHP Alaca’da iddialı

CHP Alaca Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Sedat Genç için ilçede bir tanıtım toplantısı düzenlendi ve seçim startı verildi.

Alaca Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Eski İl Başkanları Gazi Özkubat, Cengiz Atlas, Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan,  Ortaköy İlçe Başkanı Engin Demir, Kadın Kolları İl Başkanı Gülhan Eke, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Çorum Belediye Meclisi Üyeleri Necdet Biçer, Sezer Yalçınkaya, Levent Çöphüseyinoğlu, Tuncay Yılmaz ve Naz Bulut, Çorum Belediye ve İl Genel Meclisi Aday Adayları ile partililer ve davetliler katıldı.

Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen ve CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin açış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç, belediyecilik anlaşıyı ve projelerini özetledi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç ve Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, işitme cihazları ve sağlık ürünleri satışı işyeri İşitme cihazları ve sağlık ürünleri satışı yapan işyerinin açılışını yaptılar.

DÖNÜŞ YOLUNDA KÖY ZİYARETİ

CHP yöneticileri dönüş yolunda Gel Hayır yeni adıyla Boğazönü köyü ve civar köylere uğrayarak köylülerle bir araya geldiler. Köylülerin sıkıntı ve şikâyetlerini dinleyen CHP İl Başkanı Hasan ErayTüfekçi, “Atatürk’ün dediği gibi Köylü milletin efendisidir. Bizlerde CHP olarak köylülerimize itibarını geri vereceğiz. Köylerdeki hayat standartların yükselmesi için elimizden geleni yapacağız, CHP iktidarında çiftçimizin yüzü gülecek ucuz mazot, ucuz gübre ve ürettiği mahsulü değerinde satabilecek.” dedi.

Son Güncelleme: 16.12.2018 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.