CHP'den açıklama: 'Koca bir yalan'

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, AK Parti'ye geçtiği duyurulan meclis üyesinin CHP ile iki yıldır hiçbir bağının olmadığını iddia etti.

08 Ekim 2022 Cumartesi 11:07
CHP'den açıklama: 'Koca bir yalan'

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçtiği duyurulan Ortaköy Belediye Meclis Üyesi Vehbi Özdemircan’ın partileriyle 2 yıldır hiçbir bağının olmadığını iddia etti.

CHP'DEN AK PARTİ'YE KATILDIĞI DUYURULMUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılımıyla, Çorum’da gerçekleştirilen şehir buluşmaları toplantısında, Ortaköy Belediye Meclis Üyesi Vehbi Özdemircan’ın istifa ederek AK Parti’ye katıldığı duyurulmuştu.

'PARTİMİZLE 2 YILDIR HİÇBİR BAĞI YOK'

Konuya ilişkin açıklama CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, şöyle dedi: “Bu şahıs, 12.05.2019 tarihinde partimize üye olmuş, 21.05.2020 tarihinde e-devletten istifa etmiştir. Belediye seçimlerinde partimize üye olan bu şahıs, 1 yıl sonra partimizden istifa etmiştir. Partimizle 2 yıldır hiç bir bağı olmayan bu kişiye sanki CHP belediye meclis üyesi imiş gibi rozet takmışlar.

'MECLİS ÜYEMİZ OLDU, İSTİFA EDEREK BAŞKA PARTİYE GEÇTİ'

Adı geçen şahıs, 2019 yılında başka bir siyasi partinin ilçe başkanı iken istifa ederek partimizden belediye meclis üyesi olmuş, 2020 yılında istifa ederek başka bir siyasi partiye geçmiştir.

CHP'DEN İSTİFA ETTİ OLARAK GÖSTERMEK YALAN

Bu kişiyi CHP’den istifa etti olarak göstermek kocaman bir yalandır. Ne yapsanız da artık tükeniyor her geçen gün eriyorsunuz” dedi.

Tahtasız, Vehbi Özdemircan’ın CHP ile 2 yıldır partisi ile hiç bir bağı olmadığına dair bir belge gönderdi.

Son Güncelleme: 08.10.2022 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.