CHP'den MHP'ye çağrı: 'AK Parti'den uzak durun'

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın Çorum’dan muhalefete yönelik sarf ettiği sert eleştirilere cevap verdi.

26 Eylül 2022 Pazartesi 21:58
CHP'den MHP'ye çağrı: 'AK Parti'den uzak durun'

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın Çorum’dan muhalefete yönelik sarf ettiği sert eleştirilere cevap verdi. Tahtasız, siyaseti kirletmeyin, kavga ve gerilimi körüklemeyin.”dedi.

Tahtasız, MHP’yi bir zamanlar ‘Öcalan sevdalısı, Kandil bağımlısı, PKK aşığı’ dedikleri AKP’den uzak durmaya davet ettiğini belirterek, şöyle dedi:

‘ARŞİV YALAN SÖYLEMEZ’

“Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, esip gürlemiş, bildiği kadarından aklına gelenleri söylemiş.

Memlekete, millete hizmet için incir çekirdeği kadar, bir Osmancık pirinci tanesi kadar laf etmeyen sayın Durmaz, ipe sapa gelmez iftiralarla, asılsız iddialarla siyaseti kirletmekten, milleti kamplaştırıp kışkırtmaktan çekinmemiştir.

Sorumlu bir siyasetçi, bir halk hizmetkarı gibi davranmak yerine beslendikleri tek kaynak olan kavga ve gerilimi körüklemesi alışık olduğumuz bir tavır.

Kendi uydurdukları yalanların peşine Osmancıklı vatanseverleri takmaya, onları azgın bir yağma düzeninin paydası yapmaya çalışması ise beyhude bir çaba.

Belki Sayın Durmaz unutmuştur ya da unutmak, unutturmak istiyordur ancak arşiv unutmuyor, bizler unutmuyoruz; nasıl savrulduklarını, iktidara yakın durmak uğruna Türk Milliyetçiliğini nasıl pazarladıklarını.

Kargaların bile tenezzül edip gülmeyeceği ciddiyetsiz, gerçek dışı bir iddia ile İyi Parti Genel Başkanı Sayın Akşener’i ve Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nu terörle ilişkilendirmeye kalkması elbette ki gerçek dışı, gülünç ama aynı zamanda ahlaktan yoksun bir tavırdır.

Sayın Durmaz teröre mesafe koymak istiyorsa önce kendilerine çeki düzen vermeli, hemen peşinden de Öcalan sevdalısı, Kandil bağımlısı, PKK aşığı dedikleri AKP’den uzak durmalıdır.

Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birbirlerine yönelik iltifatları kayıtlarda ve mürekkebi kurumadı.

Memleketin yağmalanmasına, milletin kanının emilmesine, vatanın parsel parsel satılmasına, Ege adalarının ve Ege denizinde ki ulusal haklarımızın Yunanistan’a peşkeş çekilmesine göz yuman, destek veren bir anlayışın milliyetçilik iddiası acınacak bir durum.

İstanbul’da belediye başkanlığını almak uğruna Osman Öcalan’a sığınmaları, Öcalan ailesinden medet ummaları, bu kadar zavallılaşmaları ise kendilerine verilen görev gereğidir ve Türk milliyetçiliği ile uzaktan, yakından hiçbir ilişkisi yoktur.
Sayın Durmaz’ın dillendirdiği, iler tutar yanı olmayan bu yalanların Osmancık’ta ve memleketin hiçbir yerinde kabul görmediği ortadadır.

‘BİZİM VATANA, MİLLETE İHANETİMİZ YOK’

Bu gerçeği Sayın Durmaz ve partisi de biliyor ve öylesine çaresiz durumdalar ki iktidara yamanmak uğruna Şivan Perverci, Apocu, Barzanici AKP’ye sığınmak zorunda kaldılar.

Sayın Durmaz ve birlikte yürüdükleri çevreler hangi iftiradan, hangi kirli yöntemden medet umarlarsa umsunlar biz memleketi esenliğe, milleti huzura ve refaha eriştirme mücadelemizden ve milletle kucaklaşma çabamızdan geri durmayacağız.

Sayın Durmaz ve partisi bir ABD projesi dedikleri AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’a payandalığa devam etsin.
Bizler millet ittifakı olarak yolumuza devam ediyoruz.

Hem de alnımız açık, başımız dik ve yüreğimiz ferah olarak çünkü karanlık çevrelerle kirli ilişkilerimiz yok, vatana millete ihanetimiz söz konusu değil."

Son Güncelleme: 27.09.2022 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2022-09-26 22:27:35

Dersim de katliam yapıldı diyen milletvekiline pkk beni kaçırdı diye provakasyon yapan milletvekiline ağzını açmayan bostanlı PKK sevicisi tanrikuluyu baştacı yapan dersimli Kemal'in ilişkisi yokta benimmi var yüce Atatürk ün kemiklerini sızlatan ekipsiniz

Avatar
Hedef 2071 2022-09-26 23:59:44

Sen pkk dan hdp den uzak dur tahtasız.

Avatar
Tolga 2022-09-27 09:38:13

Halktan CHP'ye çağrı: "HDP'den uzak durun"

Avatar
Şapinuva 2022-09-27 14:50:28

Siz sihaci tanrukuluyu pkk leslerine gönderin
İkide bir başörtüsü vs deyin
Siz Diyarbakır'da pkk lilara kardeşim deyin
Ülke için iyi birseyde yapsanız hayır diyeceginizi söyleyin sonrada
Sizden akıl alacak değil MHP liler

Avatar
Çorum 19 2022-09-27 18:27:51

Esir gazetecilerden biri polisevi saldırısında kendini patlatti sayin tahtasiz bir de sayın köse yaşadığı sürece size vekillik sırası gelmez

Avatar
Bünyamin 2022-09-27 01:19:31

Her şey menfaat ve çıkar için yapılıyor merak etmeyin kimse boşa çabalamasın

Avatar
Kıraç 2022-09-27 09:45:10

3-Daha dün Osman Öcalan’a sığınmaları, Öcalan ailesinden medet ummalarını nasıl unuturuz.
4- "Ne Mutlu Türküm Diyene,ifadesinden hoşnut olmayanlarla nasıl birlikte olduk?
5-Ak partinin ilk 16 yılında.sonrasında da devam etti fakat bizim parti yi çook az ile idare ettiler.16 yılda MHP ve ülkücüler hiç bunlar kadar mağdur edildi mi?
5-MHP yolsuzluklarla,Adaletsizliğe,Hırsızlıklara,vatandaşın kendini ifade etme özgürlüğünün elinden alınmasına,nasıl sessiz kalır?
6-Milletimizin %95 vatanını,bayrağını,ezanını sevmekte vatanımız ve milletimizin bölünmesine karşı, bu konularda daha neyin siyaseti yapıyoruz?
SON:MHP Ak partiyle birlikte olmayı bırakmalı,Biz ülkücüleri millet ittifaklarina yönlerdirmemeli...

Misafir Avatar
hoca 2022-09-29 14:46:17 @Kıraç

tutanmı var git kemale payanda ol

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kıraç 2022-09-27 09:15:41

1-Öcalan sevdalısı, Kandil bağımlısı, PKK aşığı’ dediğimiz Ak partiyle neden birlikte olduk?
2-Bize ve genel başkanımıza hakare ve bizim Ak partiye ve

Misafir Avatar
hoca 2022-09-29 14:49:56 @Kıraç

chp li ülkücü yazmış :) haberci ne yazmışsa kelimesi kelimesine kıraç onu yazmış

Beğenmedim! (0)

banner165