CHP 'eşit hizmet' dedi, Başkan da...

CHP yönetimi Belediye Başkanı Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti yaptı

30 Nisan 2019 Salı 17:13
CHP 'eşit hizmet' dedi, Başkan da...

Çorum CHP yönetimi Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a hayırlı olsun ziyaretinde 'eşit hizmet' hatırlatmasında bulundu, Aşgın da, 'ALİ' benzetmesi ile karşılık verdi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl genel Meclisi CHP Üyeleri, Belediye Meclisi CHP Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP olarak 13 Meclis üyesi ile Çorum’a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, “31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Mmemleketimiz, Çorum’umuz ve sizin adınıza hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra da bizim sizden isteğimiz Çorum’un 15 mahallesine de eşit hizmet götürmeniz. Bu doğrultuda Çorum’un faydasına olacağına inandığımız her konuda CHP olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bu yola çıkarken hizmette ayrımcılık yapmayacaklarını beyan ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, “Bizim için 15 Mahallemiz birbirine eşittir. Ben seçim sonrası mahalle mahalle oy oranlarına bakmak istemedim ve bakmadım. Bize oy vermiş vermemiş ayrımı gütmedim, bundan sonra da olmayacağını beyan ediyorum. Çorum’umuzun faydasına olacak işlerde CHP olarak elinizi taşın altına koyacağınızı söylediniz, ben de; şehrimizin faydasına olmayacak bir iş yapmayacağımızı ifade etmek isterim. Yola çıkarken “Ali” olmak için çıktık. Burada ‘a’ adalet, ‘l’ liyakat, ‘i’ ise istişare anlamına geliyor ve inşallah “Ali” olacağız. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Besim 2019-04-30 19:11:34

Bizim ihtiyacımız kardeş olabilmek iki baskanda kendilerine yakışanı konuşmuş inşAllah Çorum kazanır

Avatar
tolga 2019-04-30 21:46:56

CHP'nin de çorumdan 1 milletvekili var sanırım.. göreniniz oldu mu?

Avatar
Bilen 2019-04-30 18:28:58

CHP Heyetini tebrik ediyorum, CHP belediye başkanlığını kazansa idi tebrik ziyareti yaparmiy dı? yapmazdı