CHP ilçeleri dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Teşkilatı ilçe danışma toplantılarında sorun, talep ve beklentileri dinliyor.

24 Eylül 2019 Salı 15:46
CHP ilçeleri dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Teşkilatı’nın ilçe danışma toplantıları sürüyor.

31 Ağustos’ta Merkez İlçe Teşkilatı ile başlayan danışma meclisi toplantıları, ilçelerde de yapılıyor.

Boğazkale ve Alaca ilçelerinde mevcut durumu değerlendirmek, parti çalışmalarını masaya yatırmak, bundan sonra yapılacak çalışma planını belirlemek ve parti içi sorunları görüşmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla toplantılar düzenlendi.

Önümüzdeki günlerde ise Dodurga, Laçin, İskilip, Uğurludağ, Bayat, Sungurlu, Osmancık, Kargı, Mecitözü ve Oğuzlar ilçelerinde danışma meclisi toplantıları yapılacak. Toplantılar 5 Ekim’de Oğuzlar ilçesi ile tamamlanacak.

İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, ilçe toplantılarının ardından ‘Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’ yapılacağını bildirdi.

Boğazkale’de düzenlenen toplantıya; İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Başkan Yardımcıları Sefa Batak, Güngör Atak, Bağdat Erzurumlu, Hüseyin Gül, İl Özel Kalemi Rabia Duman, İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, Boğazkale İlçe Başkanı Hamza Yatarkalkmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

CHP İl Başkanı Tüfekçi, Boğazkale’nin bugüne kadar yatırım ve hizmet açısından hak ettiği payı alamadığını, ilçenin çözüm bekleyen birçok probleminin bulunduğunu belirterek, bundan sonra yapılacak hizmetlerin takipçisi olacaklarını, sorunların çözümüne katkı sağlamak adına gereken tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Alaca’da düzenlenen toplantıya ise; İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Başkan Yardımcıları Sefa Batak, Güngör Atak, Bağdat Erzurumlu, Hüseyin Gül, Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, İl Özel Kalemi Rabia Duman, Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda Alaca’nın sorunları dinlendi, halkın talepleri değerlendirilerek, parti içi çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bak sen 2019-09-24 16:20:26

kazandığınız zaman işten çıkaracağınız ekmeğini elinden alacağınız insanları mı ziyaret ediyorsunuuuz.

Avatar
İskilipli 2019-09-24 18:32:01

İskilipin isteği; Tosya İskilip duble yolunun başlaması,
İskilip Çorum yolunun bitirilmesi, Çankırı İskilip yolunun bitirilmesi,
İlcemizde kapalıspor salonu eksikliğinin giderilmesi, Tiyatro, Sinema ve kültür merkezi eksikliğinin giderilmesi, kızılırmağın suyunun kullanımının etkin hale getirilmeli. İlçemize ilğimi sorunlar en üst düzeyde dile getirilip çözüm sağlanmalı güzel düşünce. Tirizmin canlanması sağlanmamıdır.

banner165