CHP'li Vekilden ittifak yorumu

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorum'da yaptığı konuşmada AK Parti ve MHP'yi eleştirdi

17 Mart 2018 Cumartesi 16:51
CHP'li Vekilden ittifak yorumu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanı Candan Yüceer, partisinin Çorum teşkilatı tarafından düzenlenen konferansa katılmak için Çorum’da.  

Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan CHP Milletvekili Candan Yüceer, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yüceer, TBMM'de kabul edilen seçim ittifakı yasası ile ilgili AK Parti ve MHP’yi eleştirerek, “Sözde ittifak ama özünde temsilde adaletsizlik var, özünde seçim güvensizliği var. Yüzde 10 barajı askerî faşist darbenin bir ürünüdür ‘Ben istediğim zaman istediğimi yaparım’ anlayışı hakim. İttifak kurmaktaki asıl amaçları seçimlerde baraj altında kalmamak” diye konuştu.



Çocuğa yönelik cinsel istismarın önlenmesi konusunda da AK Parti’nin kapalı kapılar ardından tek başına çalıştığını iddia eden Yüceer, “Bu konu tek başına değil, bütün partilerle organize bir şekilde yapılması gereken  çalışma olmalı. AK Parti tarafları ve katkı sunacak kimseyi dinlemeden kendi başına çalışma yapıyor. Bizler STK’larla çalıştay ve toplantılar yaparak, onların da önerilerini alarak bir rapor halinde görüşlerimizi ortaya koyacağız” dedi.

Toplantıya CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP’li konuk milletvekili Candan Yüceer, Doç. Dr. Ali Yıldırım ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse bugün ayrıca Turgut Özal İşmerkezi’nde “Kadına Şiddet ve Çocuk İstismarı” konulu konferans verdiler.

Son Güncelleme: 18.03.2018 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.