CHP liderinden 15 vekil açıklaması

Haklarında çok şey söylendi... En sonunda CHP lideri Kılıçdaroğlu İYİ Parti'ye geçen 15 vekil hakkında açıklama yaptı

29 Nisan 2018 Pazar 23:31
CHP liderinden 15 vekil açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekil hakkında "Bu arkadaşlarımız gittiler, görevlerini yapacaklar ve belirli bir süre sonra geri dönecekler. Bizim listelerimizde şu veya bu şekilde yer almak isterlerse yer alabilecekler" dedi.

'15 VEKİL GERİ DÖNECEK'

Bir gazetecinin, "15 milletvekili geri dönecek mi? Dönmeyeceklerse İYİ Parti’den aday olacak mı? İYİ Parti'den aday olacaklarsa Meral Hanım ile bir konsensüs sağlandı mı?" sorusuna Kılıçdaroğlu, şöyle cevap verdi:

"Elbette geri dönecekler. Biz sadece demokrasiye karşı kurulan bir kumpası bozmak için arkadaşlarımızı oraya görevlendirdik. Arkadaşlarımız belirli görevle gittiler oraya. Öyle söylendiği gibi belirli bir çıkar amacıyla oraya gitmiş, milletvekili olmak için orada özel çaba harcamış gibi tablo asla yok. Biz demokrasiye karşı kurulan bir kumpası, bir oyunu bozmak için o arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız gittiler, görevlerini yapacaklar ve belirli bir süre sonra geri dönecekler. Bizim listelerimizde şu veya bu şekilde yer almak isterlerse yer alabilecekler."

YAYGIN BASIN

Son Güncelleme: 30.04.2018 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165