CHP MHP’yi kutladı

Sungurlu CHP İlçe Başkanı Mustafa Şen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni seçilen Sungurlu MHP İlçe...

15 Ocak 2015 Perşembe 17:12
 CHP MHP’yi kutladı


Sungurlu CHP İlçe Başkanı Mustafa Şen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni seçilen Sungurlu MHP İlçe Başkanı Adnan Barak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın başkan ve yeni yönetim kurulunda görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu makamlar hepimiz için ateşten gömlek, veballi makamlar. Dolayısıyla o vebalin altından kalkabilmek için bizden sonraki nesillere onların layık olduğu bir Türkiye’yi devredebilmek için var gücümüzle çalışmak zorunda olduğumuzu herkesin bilmesini istiyorum” dedi.

MHP ilçe Başkanı Adnan Barak’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasi partiler demokrasimizin Anayasa’da belirtildiği üzere siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu vurgulayarak, “Siyasî partilerin varlığı, demokrasimize değer katar. Bu ülke bizim, bu ülkede bu vatana, bu bayrağa, bu millete kendisini adadığını iddia eden insanların mutlaka yönetimlere gelmesi lazım. Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.




İHA

Son Güncelleme: 15.01.2015 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.