CHP prefabrik yapıyı arıyor

CHP Çorum’un Oğuzlar ilçesinde 2 adet prefabrik soyunma odasının kaybolduğunu iddia ederek, yapıların akıbetini sorguluyor

26 Ağustos 2022 Cuma 11:45
CHP prefabrik yapıyı arıyor

CHP Çorum’un Oğuzlar ilçesinde 2 adet prefabrik soyunma odasının kaybolduğunu iddia ederek, yapıların akıbetini sorguluyor.

Konuya ilişkin CHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorum İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait olan ve Oğuzlar İlçe Spor Sahasında bulunan 2 adet prefabrik soyunma odasının kaybolduğu ileri sürüldü.

2 adet soyunma odası olarak kullanılan prefabrik yapının yerinde olmadığı farkedilince konu CHP İlçe Başkanı Süleyman Şenol’a iletildi. Şenol ise durumu CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’a aktardı.

CEMİL ÇAĞLAR: ‘YENİ GÖREVE BAŞLADIM, ARAŞTIRACAĞIM’

Prefabrik yapıların nerede olduğuna ilişkin araştırma başlatan CHP İl Başkanı Tahtasız, İl Gençlik ve Spor Müdürü Cemil Çağlar’ı telefonla arayarak konu hakkında bilgi almak istedi. Çağlar, kendisinin birkaç ay önce göreve başladığını, prefabrik yapıların kendi döneminden önce sahaya yerleştirildiğini, konu hakkında gereken araştırmayı yapacağını bildirdi.

TAHTASIZ VALİ ÇİFTÇİ'Yİ DE ARADI

Tahtasız, daha sonra Vali Mustafa Çiftçi’yi arayarak konuyu aktardı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Oğuzlar halkının ve CHP İlçe Başkanı Şenol’un araştırmaları sonucu elde ettikleri bilgiye göre; 1 adet prefabrik soyunma kabininin AKP Belediye Meclis Üyesinin arazisinde, diğerinin ise Belediye deposunda olduğu bilgisine ulaştıklarını iddia ederek, “Buradan halkımız adına soruyoruz: Bu iddialar doğru mu? Doğru ise gerekli adli işlemin başlatılmasını talep ediyoruz” dedi.

Tahtasız, vali ve gençlik spor il müdürü ile telefon görüşmesinden sonra meclis üyesinin  arazisinden prefabrik yapıyı kaldırmak için çalışma başlattığını öne sürdü.

Son Güncelleme: 26.08.2022 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alp-Eren 2022-08-26 12:02:45

Evet, şarkıcı Gülşen'e tepki gösteren arkadaşları sahneye alalım. Beytülmal'a uzanan el iflah olmaz. Buna da tepki gösterin.

Avatar
Vatandaş 2022-08-26 12:54:52

Hırsızlıkta serbest zina domuz eti kafanıza göre takılın.

Avatar
Vatandas 2022-08-26 19:37:05

Biz oguzlari ceviziyle tanıtalım diyoruz çıkan habere bak.

Avatar
Vatandaş19 2022-08-26 23:54:38

Muharrem Ince diyor ki halk tv tele 1 gibu ken dine muhalefet diyen yayıncılar CHP li beledeyiler taeafınsan fonlanıyor.Merdan Yanardağ da inkar etmiyor hizmet karşılıgı diyor.Ne hizmetiyse.En son Imamoglu destekçisi Ismail Halk tvye transfer oldu 3 myon dolara sponsoruda Imamoglu cebindenmi verecek sanki.Halk tv nin sahibinide haltan bir sanmayın boğazda yalısına kaçak kat çıkan biri Çanakkale Asosta sit alanına işyeri açan biri .Peki bunlardan haberiniz varmı sayın il başkanı

Misafir Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-27 01:00:38 @Vatandaş19

Yapılan habere yorum yapmışsınız yazdığınızdan anladığım şu ayıp diyip kınayacağınız yere konuyu tele 1 e Muharrem inceye götürüyorsunuz bunu yazacağınıza benim hırsızım iyidir yazsanız daha açıklayıcı olurdu bu yapılan mesela Mecitözü veya Sungurlu belediyesinde yapılsaydı ve siz orada ne tepki verirseniz bu Olayada aynı tepkiyi verseniz bende her yazdığınızı okur ve beğenirdim ama bundan sonra okumaya bile değer bulmam

Beğenmedim! (1)
Avatar
Salih 2022-08-27 07:11:08

Üzücü bir durum dahada üzücü olan takip ettiğim Oğuzlar haber sitelerinden tık yok yazık çok yazık.Bu adam bu konyeyneri sırtına alıp götürmedi bi araca yükleyip götürmüştür hangi araçla götürmüştür o araca ne ile yüklendi bu araçlar özelmi belediyeye mi ait indirme, yükleme ve taşıma için ücret ödenmişmidir araştırmak lazım

Avatar
Oguzlar 2022-08-26 12:33:58

Halkımıza soruyoruz deme git bak varsa

Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-26 19:22:02

Gülşen yanlış şeyler söylemiş eğer söyledikleri için tutuklanıyorsa kendi halkına mesela sürtük demenin karşılığı ne olmalı

Avatar
murat 2022-08-26 21:04:18

Adam resmen iç etmiş konteyneri. Üstüne çatı bile kurmuş.
Haber doğrulanırsa; başına çöksün İNŞALLAH..