CHP strateji belirliyor

Çorum CHP aday belirleme yöntemi ve seçim stratejileri için toplantı yaptı

15 Ekim 2018 Pazartesi 11:46
CHP strateji belirliyor

Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim hazırlıklarını sürdürüyor.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı yerel yönetimler danışma kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, ve önceki dönem görev yapmış milletvekili, il başkanı, ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının Ana Gündemi 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler ve aday belirleme yöntemleri ve seçim stratejileri oldu. Bunlara ek olarak katılımcıların söz alarak dilek temenni ve alternatif seçim stratejilerini il ve ilçe yönetimleriyle paylaştılar.

Son Güncelleme: 16.10.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-10-16 00:43:58

Devlete millete maddi manevinasıl yük olabilirler çağdaşlık deyip ülkeyi nasıl geriye götürebilirler projeler nasıl engellenebilir katil amerika nasıl üstün gösterilebilir kanun dışı nasıl başa geçilebilirin stratejisidir