CHP ve İyi Parti’den müdüre tepki

CHP ve İYİ Parti İl Başkanları Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’nın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı alıntı paylaşımı eleştirdi.

07 Şubat 2021 Pazar 15:39
CHP ve İyi Parti’den müdüre tepki

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’nın kişisel sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili alıntı paylaşımı eleştirdi.

TARIM İL MÜDÜRÜ’NE ALINTI PAYLAŞIM ELEŞTİRİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İl Tarım ve Orman Müdürü’nün, kişisel sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili yaptığı alıntı bir paylaşımı nedeniyle eleştirerek, siyaset yaptığını iddia etti. Tahtasız, Tarım İl Müdürü’nü ‘Devlet memuru musunuz,  parti militanı  mı? Çok istiyorsanız da istifa eder politikaya atılırsınız.’ sözleriyle eleştirdi.
İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, yaptığı açıklamada, “Tarım Müdürü Sarı’ya uyarımızdır. Müdürlük bünyesindeki kamu sendikalısı gariban memurları yıldırdığına benzetmesin, gördüklerin ile görmek istediklerin arasındaki farkı siyasi hafızamızla fazlasıyla veririz. Siyaset yapacaksanız buyurun meydana bekleriz.” dedi.

Son Güncelleme: 07.02.2021 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız 2021-02-07 18:21:26

Ne oldu i.p. il başkanı, zorunamı gitti. Adı geçen il müdürü yerel seçimlerde sizi desteklerken sen ve ilçe başkanı politikayı bırak, tarıma bak demiyordunuz. Ne ayak. Boşuna laf ebeliği yapma istersen. Ya göründüğün gibi olacaksın yada olduğun gibi. Adı geçen il müdürünü yedirmeyiz senin gibilere , haberin olsun

Avatar
Dodurgalı Mevlüt 2021-02-07 18:30:11

Her iki il başkanı, sorarlar adama, geçen sene sizin parti mensuplarınızı ilçede aromatik bitki tesislerine işçi olarak aldırırken bu müdür iyiydi. Hani sizin ilçe i.p. ve diğer ortağınız ilçede o müdürü yerel seçimlerde aday gösterecektiniz ne oldu. Dokundumu şimdi.

Avatar
Besim 2021-02-08 00:13:44

Bu il müdürü iyi partili yerel seçimlerde açıktan iyi partiyi desteklemişti yarın iktidara iyi parti Chp gelirse emin olun bu adam yine il müdürü olarak devam eder düzen adamı

Avatar
Çorumlu 2021-02-07 18:51:03

Biri Pkk Seven Biri Fetöyü seven bunlar da ne beklenir Biri dağda emir Alır Biri peslvanyada alır

Avatar
Hüsam 2021-02-07 17:31:47

Aferinnn iyi parti chp ye iyi yamalık olmuşsunuz solakcıların gazetelerine boğaz içi eylemlerini kınayacağına il müdürünü kına zaten iyi partinin amacıda yokya zaten sadece chp ye payanda olursunuz sadetciler gibi

Avatar
Bir 2021-02-07 17:44:41

ne zirvaliyorsunuz, Bilimsel çalışmalar istiyoruz, Boğaziçi nde hiçbir başarı öyküsü YOK ben çocuğumu oraya BİLİMSEL çalışma yapsın diye gönderdim lgbtci haçlı uşağı Yunan sevici mandacı zihniyette olsun diye göndermedim.gercek BİLİM ADAMI GÖREVE başlayınca paniklediler sahte akademisyenler.

Avatar
Mehmet dobra 2021-02-07 23:04:39

80 li yillarda birbirininin izine basmayanlar simdi kardes oldular. Ya menfaat kardesligi ya talimat kardesligi

Avatar
Ulukan 2021-02-07 17:58:56

Siz kendinize siyasetçi mi diyorsunuz? Yazık memleketin haline, kimlere kalmış memleket? Demokrasi anlayışınız bu mudur?

banner165