CHP yol haritasını belirledi

CHP teşkilat yöneticileri 2021 yılının yol haritasını belirledi.

22 Aralık 2020 Salı 14:38
CHP yol haritasını belirledi

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, parti yöneticileriyle bir toplantı yaparak 2020 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı, 2021 yılında yapılacak faaliyetler ve çalışmalarla ilgili yol haritası belirledi.

Parti binası Kemal Kılıçdaroğlu Toplantı Salonu’nda düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısına; İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın yanı sıra İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri katıldı.

Toplantıda 2020 yılında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapılarak, görüş alışverişinde bulunuldu. 2021 yılında yapılması planlanan çalışmaların da masaya yatırıldığı toplantıda, üye sayısının artırılması ve önümüzdeki seçimlere hazırlıklı olunması için neler yapılabileceği ele alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİR 2020-12-22 18:37:24

YALANCIliğı mı bırakacak larmış.tescilli yalancılar da.

Avatar
Yayınla,habercim vakit ayırdım yazdım. 2020-12-22 19:11:39

Tescilli YALANCIĞİ, mı bırakacak.